Lamborghini Aventador με σωθικά Honda! (+video)

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά αυτοκίνητα ρέπλικες, άλλες φορές πετυχημένες και άλλες πάλι σκέτη αποτυχία. Βλέπετε, το να φτιάξεις μία Lamborghini, μία Ferrari ή μία Porsche, βασισμένος στο αυτοκίνητό σου είναι πιο φθηνό από το να την αγοράσεις. Πολλές φορές όμως τα αποτελέσματα είναι έως και τραγικά…

Δείτε ακόμη: Ferrari Enzo ρεπλίκα βασισμένη σε F430 με… πόσο;

Στην περίπτωσή μας, η Lamborghini Aventador βασίζεται σε Honda Accord Coupe και βρίσκεται στο Μουμπάι της Ινδίας. Στο καλογυρισμένο video, το οποίο μπορούμε να δούμε πιο κάτω, το Honda Accord ε…. συγνώμη, η Lamborghini Aventador, σε κάποιες γωνίες φαίνεται πολύ καλή και πετυχημένη. Από κάποιες άλλες πάλι δεν είναι και τόσο… Lambo. Όπως και να έχει όμως, θεωρούμε πως η ομάδα που ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη ρέπλικα αξίζει τον σεβασμό μας, καθώς η δουλειά που έχει γίνει, είναι πολύ καλή, ειδικά αν λάβουμε υπόψη και τους περιορισμούς που θέτει το Honda Accord Coupe, σχεδιαστικά.

Διαβάστε επίσης: Ferrari Testarossa ρεπλίκα από χαρτοκιβώτια!

Το εσωτερικό από την άλλη, δεν προέρχεται φυσικά από τη Lamborghini Aventador αλλά έχει γίνει μεταποίηση προκειμένου να παραπέμπει σε αυτό και σίγουρα, αν κρίνουμε από το αμάξωμα, θα περιμέναμε κάτι καλύτερο. Εμείς, όπως και να έχει, δίνουμε τον σεβασμό μας σε αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν τέτοια αυτοκίνητα, γιατί πίσω από αυτά υπάρχει αγάπη και μεράκι. Και τελικά αυτό είναι που αξίζει!

Get it on Google Play Download on the App Store