Λεωφορείο – βίλα αξίας 2,3 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο κοροναϊός δεν θα σταματήσει να μας απασχολεί και να μας ταλαιπωρεί και την περίοδο των διακοπών, αφού τίποτε δεν θα είναι όπως παλιά, ακόμα και στην παραλία ή στο ξενοδοχείο. Αναμενόμενα πολύς κόσμος έχει θορυβηθεί και έχει πολλά ερωτηματικά, φοβίες και προβληματισμούς, σχετικά με το που θα πάει να χαλαρώσει έστω για λίγες μέρες.

Δείτε ακόμα: Συνελήφθη ο πιο «ψαγμένος» κλέφτης αυτοκινήτων!

Για όσους λοιπόν θέλουν να… κουβαλάνε μαζί τους κάθε ώρα και στιγμή ένα υπερπολυτελές σπιτικό πάνω σε ρόδες, τότε το απίστευτα χλιδάτο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο 3915 Saint-Germain της εταιρείας Featherlite, θα τους ικανοποιήσει και με το παραπάνω. Αρκεί βέβαια να υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί με πολλά νούμερα, καθώς κοστίζει 2,5 εκατομμύρια δολάρια ή 2,3 εκ. ευρώ. Επίσης, θα είναι απαραίτητος και τουλάχιστον ένας οδηγός για να μπορεί να κουμαντάρει το πολύ μεγάλο όχημα, το οποίο είναι ένα λεωφορείο για VIP επιβάτες.

Δείτε ακόμα: Πόσο «ρίχνει» η μεγάλη στη 2λιτρη Supra; (+video)

Η βίλα πάνω σε τροχούς προσφέρει ότι μπορεί να αναζητήσει κανείς από ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο σπιτικό. Ξεκινώντας από τη θέση του οδηγού (ή μάλλον του σοφέρ) έχει στη διάθεσή του ένα πλήρως λειτουργικό ταμπλό με κάθε άνεση και τεχνολογία. Δεξιά του βρίσκονται δύο μεγάλες οθόνες αφής 10 ιντσών για τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών, όπως για τον κλιματισμό, κάμερες, GPS κ.λπ. Πολύ άνετα να νιώσει και ο συνοδηγός στο αναπαυτικό θερμαινόμενο και με μασάζ κάθισμα.

Δείτε ακόμα: 0-232 χλμ./ώρα με Opel Kadett GSi (+video)

Περνώντας στο ευρύχωρο σαλόνι με τον πολυτελή διάκοσμο σε γήινες αποχρώσεις, κάθε σημείο είναι σχεδιασμένο με τη μέγιστη λεπτομέρεια. Μια τεράστια τηλεόραση 65 ιντσών, καναπέδες – κρεβάτια, πολυθρόνες, τραπέζια, πάγκος, κουζίνα, ντουλάπια, ράφια, LED φωτισμός και πολλά ακόμα στοιχεία συνθέτουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται η κύρια κρεβατοκάμαρα, μπάνιο και WC. Επιπλέον, διαθέτει τηλεόραση 49 ιντσών στο δωμάτιο, πλυντήριο, στεγνωτήριο, ακόμα και αδιάβροχη οθόνη 28 ιντσών στο ντους, για να χαλαρώνουν ακόμα πιο πολύ όσοι ξεχνιούνται στο μπάνιο.

Δείτε ακόμα: Τα πιο αξιόπιστα μικρομεσαία χάτσμπακ και SUV

Όσον αφορά το όχημα, είναι κατασκευασμένο από ένα ισχυρό και ανθεκτικό πλαίσιο από ατσάλι. Την κίνησή του αναλαμβάνει ένας ντίζελ Volvo D13 απόδοσης 500 ίππων, ο οποίος καλύπτεται με εγγύηση 5 ετών ή 250.000 μιλίων (402.000 χλμ.).

Δείτε το Coach 3167 Rubia και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store