Μακιγιάρισμα για το VW T-Roc R

O κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε εντελώς ακαμουφλάριστο το ανανεωμένο T-Roc R, που μας δείχνει πως θα είναι το φρεσκαρισμένο crossover της VW.

Στο εμπρός μέρος οι διαφορές εντοπίζονται στην ανασχεδιασμένη μάσκα, που πλέον αποτελείται από μια μπάρα πέριξ του σήματος και χρωμιωμένη φάσα στο άνω άκρο, όπου ενώνονται νοητά τα νέα φωτιστικά σώματα. Η ίδια τεχνοτροπία συναντάται στο Golf MK8, στις πλουσιότερες εκδόσεις του οποίου είναι και φωτιζόμενη. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να περιμένουμε στα κορυφαία εξοπλιστικά επίπεδα του απλού T-Roc. Για το R, ο προφυλακτήρας αποκτά περισσότερη επιθετικότητα και νέα κομμάτια σε gloss black χρώμα.

Σκούρας απόχρωσης είναι και τα πίσω φανάρια, όπου τα γραφικά παραπέμπουν ευθέως σε αυτά του Golf, ενώ παρατηρούμε επίσης ελαφρώς φρεσκαρισμένους καθρέπτες και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου. Το χαρακτηριστικό χρωμιωμένο πλαίσιο των παραθύρων, που εκτείνεται μέχρι την τρίτη κολώνα, παραμένει.

Γεύση Golf, και συγκεκριμένα R, θα έχει και η ανώτερη μορφή του γερμανικού crossover. Ο 2.0 TSI δεν το κουνάει από το μηχανοστάσιο, όμως αντί των 300 ίππων και 400 Nm που παράγει σήμερα, το ανανεωμένο θα λάβει μια αύξηση 20 ίππων και ισάριθμων Nm – μία η άλλη με το Golf R, δηλαδή. Οπότε δεν αποκλείεται μια μικρή βελτίωση στην επιτάχυνση, της τάξης των 0,2 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, που θα ισοφαρίζει τα 4,7 δλ. του αδερφού μικρομεσαίου χάτσμπακ (στα 250 χλμ./ώρα η τελική, ηλεκτρονικά περιοριζόμενη).

Τόσο το ανανεωμένο T-Roc, όσο και το R, αναμένεται να παρουσιαστούν στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Get it on Google Play Download on the App Store