«Μαμά» Toyota Supra δική σας με… πόσο;

Όταν είδαμε αυτή την αγγελία δεν μπορούσαμε να καταλήξουμε αν είναι πιο δύσκολο να βρεις τα 110.000 ευρώ ή εργοστασιακή Supra του 1994! Κι όμως κάποιος την άφησε όπως την έβγαλε η Toyota από τη γραμμή παραγωγής, της έκανε μόνο 16.000 χλμ., (αν είναι δυνατόν) και πλέον την πουλάει στην τιμή που σας αναφέραμε παραπάνω.

Δείτε ακόμη: Τέλειο Mazda RX-7 του 1994 με 7.300 χιλιόμετρα!

Η συγκεκριμένη Supra εφοδιάζεται με τον twin-turbo κινητήρα των 3.0 λτ. απόδοσης 280 ίππων και 451 Nm ροπής, συνδυασμένο με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Σίγουρα θα είναι μία από τις λίγες που δεν έχει δεχτεί καμία βελτίωση και έχει παραμείνει νορμάλ.

Ο τυχερός ιδιοκτήτης ήταν ο πρώτος και μοναδικός κάτοχος της λευκής Supra, την οποία φύλαγε σαν τα μάτια του μέσα σε γκαράζ, όπου φρόντιζε να είναι σταθερή η θερμοκρασία, την είχε σε αναβατόριο για την προστασία των αμορτισέρ και φυσικά είχε αφαιρέσει τους τροχούς. Δείγμα του πόσο λεπτολόγος είναι ο ιδιοκτήτης της, έχει διατηρήσει σε άριστη κατάσταση τόσο το service book, ενώ προσφέρει και τα αυθεντικά εργαλεία. Κι όλα αυτά για 110.000 ευρώ!

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η χρωματική παλέτα της Toyota Supra!

Εσύ θα τα έδινες;

Get it on Google Play Download on the App Store