Μαύρη χήρα έστειλε αυτοκίνητο σε κολόνα

Σε πόσους δεν έχει τύχει την στιγμή που οδηγούν να εμφανίζεται ξαφνικά στο εσωτερικό ένα έντομο και να προσπαθούν να το απομακρύνουν τάχιστα, αφού τους ενοχλεί και τους αποσπά την προσοχή από το δρόμο; Ουκ ολίγες… Μέλισσες, σφήκες, κουνούπια και μύγες είναι οι συνηθέστεροι απρόσκλητοι και ενοχλητικοί επισκέπτες.

Δείτε ακόμα: Εξοπλισμός και κινητήρες του νέου Hyundai i20

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, μια αράχνη αποτέλεσε την αιτία για καρφωθεί ένα πρώτης γενιάς Kia Rio πάνω σε μια κολόνα και να πάθει σοβαρές ζημιές. Προφανώς ο οδηγός πήρε τέτοια τρομάρα από την αράχνη και έχοντας στο νου του τη μαύρη χήρα φοβήθηκε μήπως τον τσιμπήσει και παραλύσει. Όπως διακρίνεται από τις φωτογραφίες, το κορεατικό μοντέλο στραπατσαρίστηκε αρκετά και το πιθανότερο είναι να βγει εκτός κυκλοφορίας, αφού η επισκευή του πιθανώς να περνάει την αξία του αυτοκινήτου.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η αστυνομία του Isle of Wight, Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέροντας σε post στο Facebook, ότι «Αυτός ο οδηγός προσπαθούσε να απομακρύνει μια αράχνη από το όχημά του τη στιγμή του συμβάντος». Τουλάχιστον, ο άτυχος οδηγός τη γλίτωσε με μικροτραυματισμούς, ωστόσο η αράχνη του κόστισε πολλά λεφτά. Σίγουρα θα πήρε μεγάλη τρομάρα όταν θα την είδε μπροστά του, όμως θα μπορούσε να κάνει στην άκρη του δρόμου και με ασφάλεια να την απομακρύνει από το όχημά του.

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει το φθηνότερο Tesla στην Ελλάδα;

Γι’αυτό όταν οδηγούμε και τύχει κάτι ανάλογο, δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός. Ευτυχώς που τον σταμάτησε η κολόνα και δεν έπεσε πάνω σε κάποιον πεζό, ποδηλάτη ή σε άλλο αυτοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store