Mazda MX-5 Pickup προκαλεί θλίψη

Υπάρχουν μετατροπές και ιδιοκατασκευές pick up, που έχουν γίνει με προσοχή στην λεπτομέρεια και σεβασμό στο αρχικό αυτοκίνητο. Όπως το νέο Skoda Mountiaq, το αγροτικό Honda Civic Type R και η συγκεκριμένη Mercedes G-Class. Το Mazda MX-5 της φωτογραφίας, προφανέστατα δεν ανήκει σε αυτή την προνομιούχο κατηγορία.

Δείτε ακόμα: Ένα Mazda MX-5 έτοιμο για…το Paris-Dakar (+video)

Για κάποιον λόγο (μάλλον επειδή είναι μόδα και μιλάμε για Αμερικανό) ο κάτοχος του κόκκινου Miata, αποφάσισε πως η προσθήκη καρότσας θα έκανε το ιαπωνικό roadster πιο λειτουργικό. Επειδή, όμως, όταν είναι να καταστρέψεις κάτι το κάνεις ολοσχερώς, δεν έγινε καν η προσπάθεια να προστεθεί ένας νορμάλ χώρος φόρτωσης. Τουναντίον, μπήκε μια καρότσα που σχεδόν ξεπερνάει σε μήκος το υπόλοιπο αυτοκίνητο.

To σημείο που κόπηκε το σασί είναι εμφανές από τις κόλλες, τοποθετούμενο ακριβώς πίσω από την υφασμάτινη οροφή. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, συναντάμε μια ένα πρόχειρο παραπέτασμα λαμαρίνας, το οποίο δεν έχει βαφτεί καν ικανοποιητικά. Ακόμα και ο χώρος φόρτωσης δεν διαθέτει επένδυση, καταδεικνύοντας την ατυχία του εν λόγω MX-5.

Διαβάστε επίσης: Πώς οδηγούμε γρήγορα αγροτικό χωρίς να τουμπάρουμε; (+video)

Φυσικά ούτε λόγος για τα δυναμικά χαρακτηριστικά που ανήγαγαν σε μύθο το roadster της Mazda. Ένα μεγάλο «κρίμα» και ένα «μακριά από εμάς».

Get it on Google Play Download on the App Store