Με αυτά τα Honda ξεχνάς τα ξενοδοχεία!

Ο λόγος για τα ειδικά βελτιωμένα Honda Passport και Ridgeline από την Jsport, δυο ιδιαίτερα projects με τα οποία θα εμφανιστεί η Honda στην έκθεση Overland!

Τα δυο μοντέλα ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τις offroad δυνατότητες τους, αλλά και το πόσο εύκολα μπορούν με μερικές προσθήκες να φιλοξενήσουν τους επιβάτες όντας κινούμενα… ξενοδοχεία!

Δείτε ακόμη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Honda Civic Type R και ΒMW M2 (+video)

Το Honda Passport σε συνεργασία με την Jsport έχει ψηλώσει κατά 1,5 ίντσα εμπρός και 0,75 ίντσες πίσω, ενώ έχουν τοποθετηθεί ζάντες 18 ιντσών της Jsport με off-road ελαστικά. Στην οροφή του αυτοκινήτου έχει τοποθετηθεί μια ειδική κατασκευή, η οποία φιλοξενεί την εκτεινόμενη σκηνή της Roofnest, στην οποία οι επιβάτες έχουν εύκολη πρόσβαση με την σκάλα που ενσωματώνεται. Επιπρόσθετα, υπάρχουν τροποποιημένα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω από την Baja Designs, που εξασφαλίζουν καλύτερη ορατότητα σε δύσκολες συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: Tesla θέλει πολύ να γίνει Honda Civic!

Όμοιες βελτιώσεις – προσθήκες έχει και το μοντέλο Ridgeline και επιπλέον φέρει πλαϊνά σκαλοπάτια για εύκολη πρόσβαση στη καμπίνα. Και σε αυτό το μοντέλο υπάρχει εκτεινόμενη σκηνή της Roofnest, αλλά και μια γεννήτρια χαμηλών dB, η οποία μπορεί να δώσει την απαιτούμενη παροχή σε ότι εξάρτημα μπορεί να χρειαστείτε στην… εξοχή. Αν μη τι άλλο οι φανατικοί των camping αυτά τα δύο μοντέλα της Honda θα τα λατρέψετε!

Get it on Google Play Download on the App Store