Με ηλεκτρική Aston Martin ο James Bond

Επί σειρά ετών τα μοντέλα της Aston Martin συνοδεύουν τον James Bond σε κάθε του ταινία. Όμως η νέα τάξη πραγμάτων της αυτοκίνησης που θέλει τα περισσότερα μοντέλα ηλεκτρικά, «αναγκάζει» τον υπερ-πράκτορα να βρεθεί πίσω από το τιμόνι μιας ηλεκτρικής Aston Martin Rapide E.

Αυτή είναι η επιθυμία του σκηνοθέτη της 25ης ταινίας του ήρωα του Ian Fleming, Cary Joji Fukunaga, η οποία ήρθε στη δημοσιότητα από μια ανώνυμη πηγή, η οποία αναφέρει ότι κι ο πρωταγωνιστής της ταινίας Daniel Craig επιθυμεί το ηλεκτρικό supercar να είναι το νέο αυτοκίνητο του Bond.

Δείτε ακόμη: Το πρώτο SUV στην ιστορία της Aston Martin (+video)

Για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρουμε ότι η Aston Martin Rapide E, μας ήρθε ως πρωτότυπο μοντέλο το 2015, θα είναι περιορισμένης παραγωγής μιας και εντός του 2019 θα κατασκευαστούν μόλις 155 αυτοκίνητα. Η Rapide E θα κινείται από δυο ηλεκτροκινητήρες, συνολικής ισχύος 610 ίππων και 950 Nm ροπής, οι οποίοι θα τροφοδοντούνται από μια μπαταρία 65 kWh, που παρέχει αυτονομία μεγαλύτερη των 320 χλμ.

Διαβάστε επίσης: Νέο πολυτελές SUV Lagonda από την Aston Martin

Η τελική ταχύτητα θα αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα, ενώ το 0-100 χλμ./ώρα θα ολοκληρώνεται σε 4 δλ. Όσον αφορά το look, η Rapide E θα επωφεληθεί από στοιχεία που θα βελτιώσουν την αεροδυναμική της. Θα υπάρχουν για παράδειγμα νέες ζάντες, αλλά και ελαστικά χαμηλής αντίσταση στην κύλιση της Pirelli.

Get it on Google Play Download on the App Store