Το Honda Civic Type R επιβάλλει τον Νόμο!

Στην Αυστραλία ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης φαίνεται είναι αρκετά ανοιχτόμυαλος και λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων. Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφασή του να επιτρέψει τη χορηγία της Honda Αυστραλίας, η οποία διαθέτει το Honda Civic Type R, ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως περιπολικό!

Δείτε ακόμη: Γιατί το νέο Honda Civic Type R έχει τρεις εξατμίσεις;

Το γρήγορο Civic Type R έχει ντυθεί με τα χρώματα της έννομης τάξης της Αυστραλίας αλλά για τον καλό των παρανόμων δεν μετέχει σε καταδιώξεις και λοιπές δουλειές της αστυνομίας, παρά μόνο σε ειδικές εκδηλώσεις!

Διαβάστε επίσης: Lada 500 ίππων «δίνει πόνο» σε Mercedes SLS AMG (+video)

Πιο συγκεκριμένα το Honda Civic Type R θα μετέχει σε μια καμπάνια μέσω των Social Media που φέρει το όνομα Eyewatch, ως μια προσπάθεια να αφυπνίσει τους πολίτες και να μετέχουν ενεργά για την ασφάλεια των γειτονιών τους. Επί του θέματος τοποθετήθηκε κι ο επικεφαλής της Honda Αυστραλίας, Stephen Collins, ο οποίος δήλωσε: «Το Honda Civic έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αυξημένες συγκινήσεις σε όσους βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του. Ένα ιδιαίτερα αγαπητό αυτοκίνητο στο ευρύ κοινό, που ειλικρινά δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο για μια τέτοιου είδους καμπάνια κοινωνικής ευθύνης».

 

              

Get it on Google Play Download on the App Store