Μεγάλη μπάλα η Hyundai από τη νέα σεζόν (+video)

Η Hyundai Motor ανακοίνωσε πολυετή συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα της Chelsea αφού το λογότυπό της θα κοσμεί το μανίκι της νέας εμφάνισης του συλλόγου, από την επόμενη σεζόν και μέχρι το 2022 ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμη: H Kia σαρώνει σε αξιοπιστία σύμφωνα με την J.D. Power

Η συμφωνία με την Chelsea αποτελεί την πρώτη φορά που η Hyundai εισέρχεται στην ποδοσφαιρική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ διευρύνει την παρουσία της στο ποδόσφαιρο, έχοντας συνεχή συμμετοχή σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις τα τελευταία 20 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της χορηγικής σχέσης, η Hyundai θα συνεργαστεί στενά με την Chelsea για να αναπτύξει μια σειρά πρωτοβουλιών και πλεονεκτημάτων για τους φιλάθλους του συλλόγου, στο πλαίσιο της φιλοδοξίας της να διευκολύνει τις μετακινήσεις και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό στους φιλάθλους.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Hyundai KONA στην Ελλάδα (+τιμές)

Το λογότυπο της νέας φανέλας θα παρουσιασθεί για πρώτη φορά στις 23 Ιουλίου καθώς η Chelsea θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για φιλικό αγώνα με την Perth Glory. Για την ιστορία να σημειώσουμε πως η Hyundai είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες της FIFA από το 1999 και της UEFA για 18 χρόνια έως το 2017.

Get it on Google Play Download on the App Store