«Μετατροπή» Octavia σε BMW με μονωτική ταινία!

Το πιο ιδιαίτερο γνώρισμα των BMW και ένα από τα πιο γνωστά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά στο σύνολο της αυτοκίνησης, είναι φυσικά η μάσκα – «νεφρά». Πολλοί ιδιοκτήτες άλλων μοντέλων έχουν ζηλέψει, εφαρμόζοντας κατά καιρούς διάφορες «πατέντες» για να κάνουν τα αυτοκίνητά τους να μοιάζουν σε BMW (έχουμε δει μάσκες σε Kia Sorento, για παράδειγμα). Μονωτική ταινία, όμως, μόνο ο κάτοχος αυτής της Skoda Octavia!

Το τσεχικό μεσαίο ανήκει στον Samuel Masar, κάτοικο Πολωνίας, ιδιοκτήτη συνεργείου και φανατικού φίλου των Skoda. Ο Masar θέλησε να κάνει πλάκα στους πελάτες του, μετατρέποντας τη μάσκα της Octavia Combi του σε «νεφρά», χρησιμοποιώντας μονωτική ταινία. Όπως βλέπουμε, το μόνο που έκανε ήταν να βάλει μια χοντρή λωρίδα στο μέσο της γρίλιας, κρύβοντας το «βέλος» της Skoda, και να βάλει την έλικα της BMW στο καπό. Πανεύκολα, ανέξοδα και αρκετά κοντά στη μάσκα της Σειράς 3 E36, από μια οπτική. Ο Masar μάλιστα αστειεύεται με τη «βαυαροποίηση» της Octavia, αναφέροντας σε σχετικές συζητήσεις πως η γερμανική σύνδεση προϋπήρχε, καθώς η πρώτη γενιά του τσεχικού μεσαίου ήταν από τα πρώτα – και πιο επιτυχημένα – μοντέλα Skoda που αναπτύχθηκαν υπό την ιδιοκτησία του Ομίλου VW

Ο Masar είναι μεγάλος θαυμαστής της τσέχικης μάρκας, καθώς έχει τέσσερα μοντέλα της. Το παλαιότερο είναι ένα Skoda Target, ακολουθούμενο από το δίδυμο FavoritFelicia και, φυσικά, τη «Μπέμπα» Octavia.

Get it on Google Play Download on the App Store