Μεθυσμένος καλεί Τροχαία για… μεθυσμένο!

Εμφύλιος μεταξύ πότηδων ξέσπασε στην Αγγλία, όταν δυο οδηγοί ήρθαν πολύ κοντά και κλήθηκε η Τροχαία να παίξει ρόλο διαιτητή.

Δείτε ακόμα: Ξανθιά προσπαθεί να φουλάρει Tesla Model S

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Derbyshire και φαινομενικά, αφορούσε ένα ατύχημα με μικροζημιές. Ο οδηγός ενός Peugeot 207 έπεσε πάνω στο προπορευόμενο Opel Agila με πολύ μικρή ταχύτητα, προκαλώντας μόνο κάποιες γρατζουνιές στους προφυλακτήρες των δυο αυτοκινήτων. Η φυσιολογική εξέλιξη του σκηνικού κανονικά θα αποτελείτο από ένα «συγγνώμη», με τους δυο εμπλεκόμενους να αποχωρούν από το σημείο δίχως περιττά δράματα. Η φυσιολογική εξέλιξη βεβαίως προϋποθέτει νηφαλιότητα, κάτι που γενικά στην Μεγάλη Βρετανία είναι κάπως δυσεύρετο.

Διαβάστε επίσης: H κορυφαία Lambo είναι τόσο ισχυρή που κάνει σούζα! (+video)

Κατά συνέπεια οι δυο οδηγοί άρχισαν να διαπληκτίζονται για το τίποτα, με αυτόν του 207 να αντιλαμβάνεται ότι εκείνος του Agila είναι μεθυσμένος και να καλεί την Τροχαία. Το…δυστύχημα για τον ίδιο αφορά το γεγονός πως επίσης τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα όταν έφτασε το περιπολικό και τους υπέβαλλε σε αλκοτέστ, να μαζέψει αμφότερους τους θερμόαιμους οδηγούς. Προς υπεράσπιση αυτού που φώναξε την αστυνομία, πάντως, το γεγονός πως το μηχανάκι σταμάτησε στο 40, ενώ του «αντιπάλου» του στο 78. Να σημειωθεί ότι το όριο στην Μ. Βρετανία είναι το 35 (δεν μιλάμε για περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα, αλλά για ένα είδος βαθμονόμησης). Οπότε εν μέρει, ένα δίκιο το είχε.

Get it on Google Play Download on the App Store