Μεθυσμένος ψέκασε Axe στο στόμα για να περάσει αλκοτέστ!

Η εφευρετικότητα των απροσάρμοστων οδηγών όρια δεν γνωρίζει, όταν η κουβέντα έρχεται στις πατέντες για να ξεγελάσουν τα όργανα της τάξης. Τα μηχανάκια του αλκοτέστ, για παράδειγμα, συνοδεύονται από διάφορες μεθόδους που -υποτίθεται ότι- μπορούν να τα παραπλάνήσουν: τσίχλα, πλύσιμο δοντιών, κατανάλωση σοκολάτας, «κλέψιμο» στην εκπνοή. Η αποτελεσματικότητά τους είναι το λιγότερο αμφίβολη, οπότε ένας οδηγός στις Η.Π.Α. αποφάσισε να λάβει πιο δραστικά μέτρα.

Δείτε ακόμα: Αστυνομικοί σπάνε παράθυρα και τον πετάνε έξω (+video)

Ο Εφρέν Μενσιά Ραμίρεζ είδε τους αστυνομικούς σε μπλόκο της Βόρειας Καρολίνα να του κάνουν σινιάλο για να σταματήσει, με αποτέλεσμα να τον λούσει κρύος ιδρώτας. Κι αυτό διότι πριν πιάσει το τιμόνι, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Προφανώς τσίχλα δεν υπήρχε εύκαιρη, ούτε σοκολάτα, ενώ δεν υπήρχε χώρος και χρόνος για να φτιάξει καφέ. Τι έκανε; Πήρε το αποσμητικό Axe που βρισκόταν στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και σχεδόν το άδειασε πάνω του, συμπεριλαμβανομένου του στόματός του!

Διαβάστε επίσης: Μεθυσμένος καλεί Τροχαία για… μεθυσμένο!

Μόλις κατέβασε το παράθυρο, τα ρινικά κύτταρα των αστυνομικών «βομβαρδίστηκαν» από το άρωμα και κατάλαβαν ευθύς αμέσως τι είχαν να αντιμετωπίσουν. Ακόμα και να μην συνέβαινε αυτό, όμως, ο Ραμίρεζ ήταν καταδικασμένος να προδώσει τον εαυτό του, χάρις στην 12αδα μπύρας που είχε στο κάθισμα του συνοδηγού. Άλλο εφευρετικότητα, άλλο ευφυία…

Get it on Google Play Download on the App Store