Μια McLaren για… ερωτευμένους!

Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και όπως και να το κάνουμε δεν είναι όλοι ερωτευμένοι με κάποιον άλλο άνθρωπο, αφού όπως φαίνεται υπάρχουν και αυτοί που είναι ερωτευμένοι με αυτοκίνητα. Όπως ο νέος κάτοχος αυτής της McLaren 570S Spider.

Δείτε ακόμη: Νέα BMW X4: Μεγαλύτερη και πιο ισχυρή από ποτέ (+video)

Ο ίδιος δηλώνει ερωτευμένος με το βρετανικό supercar και για να του το δείξει… το παρήγγειλε στο ειδικό κόκκινο elite χρώμα Vermillion Red με κόκκινες δαγκάνες και Color Edition Pirelli P Zero ελαστικά με κόκκινο περίγραμμα.

Κόκκινες λεπτομέρειες υπάρχουν και στο εσωτερικό της McLaren, ενώ κόκκινες είναι και οι ζώνες ασφάλειας. Μάλιστα θέλησε η παράδοσή του να γίνει σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τον έρωτά τους.

Μηχανικά το αυτοκίνητο δεν έχει να επιδείξει κάποιες αλλαγές. Θυμίζουμε πως εφοδιάζεται με τον 3.8 λτ. V8 κινητήρα ο οποίος αποδίδει 570 ίππους και χαρίζει στην 570S Spider 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα  και τελική ταχύτητα 315 χλμ./ώρα.

Δείτε επίσης: Τα 10 δημοφιλέστερα μικρομεσαία στον κόσμο το 2017

Εμείς να ευχηθούμε στον νέο ιδιοκτήτη (ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του) να είναι πάντα ερωτευμένος με το αυτοκίνητό του, όπως σήμερα!

Get it on Google Play Download on the App Store