Αγόρασε μία Mercedes A-Class και πλήρωσε… δύο!

Δεν πρόκειται για λάθος εφαρμογή της παραδοσιακής προσφοράς «δύο στην τιμή του ενός», ούτε για τυπογραφικό ολίσθημα. Πράγματι υπάρχει Mercedes A-Class που χρεώθηκε διπλά σε μια άτυχη κοπέλα.

Δείτε ακόμα: Tο ψηφιακό ταμπλό της νέας Mercedes A-Class (+video)

Όλα ξεκίνησαν όταν το σύστημα δοσοληψιών για τις πιστωτικές κάρτες στην Αγγλία, παρουσίασε σφάλμα στις 29 Αυγούστου. Εκείνη την ημέρα η Francesca Brady αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αποκτώντας ένα μεταχειρισμένο γερμανικό χάτσμπακ στην τιμή των 18.000 λιρών (20.145 ευρώ). Μόνο που το ηλεκτρονικό «τσαφ» πέρασε δυο φορές την αγορά, με αποτέλεσμα το συνολικό αντίτιμο να προσεγγίσει τα επίπεδα καινούργιας και καλοεξοπλισμένης E-Class.

Όπως ήταν φυσικό, όταν η ίδια και η μητέρα της αντιλήφθηκαν πως ο τραπεζικός λογαριασμός άδειασε έπαθαν σοκ. «Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα το υπόλοιπο του λογαριασμού. Πάγωσα. Ένιωθα χαμένη. Και το ακόμα χειρότερο ήταν πως η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, κάτι που σήμαινε πως οποιαδήποτε ενέργεια έπρεπε να περιμένει 2 μέρες-οι οποίες μου φάνηκαν σαν αιώνας».

Διαβάστε επίσης: Σε ποιες χώρες πάνε τα μεταχειρισμένα diesel της Γερμανίας;

Μόλις άνοιξε το λογιστήριο της κεντρικής αντιπροσωπείας, η Mercedes έσπευσε να αποζημιώσει την 25χρονη και να της ευχηθεί «καλοτάξιδο».

Get it on Google Play Download on the App Store