Μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του VW ID.3

Προ ολίγων ωρών ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες που απεικονίζουν το εσωτερικό του πολυαναμενόμενου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της VW, του ID.3.

Οι εν λόγω φωτογραφίες μας δίνουν μια μικρή γεύση για το πώς θα είναι η καμπίνα του ηλεκτρικού hatchback και περισσότερο το ταμπλό, οπού ξεχωρίζουν οι ευμεγέθεις οθόνες.

Δείτε ακόμη: Τι εγγύηση θα δίνει η VW για τις μπαταρίες των ID.;

Τα καρέ των φωτογραφιών είναι αρκετά κλειστά., όπου και δίνεται έμφαση στις δυο οθόνες που κυριαρχούν στο εσωτερικό του ID.3. Στο ανώτερο σημείο του ταμπλό βρίσκεται η οθόνη αφής για το σύστημα infotainment, μέσω της οποίας ελέγχονται διάφορες παράμετροι του αυτοκινήτου, αλλά και το σύστημα κλιματισμού. Το τιμόνι διαθέτει πλήκτρα αφής, ενώ ακριβώς μπροστά ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που προβάλει αναλυτικά στοιχεία για την αυτονομία, την ταχύτητα κίνησης, την ενέργεια της μπαταρίας, τον χάρτη πλοήγησης και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Δεξιά του ξεχωρίζει ο μοχλός του κιβωτίου ταχυτήτων, όπου εκεί βρίσκει τη θέση του και το κουμπί για το ηλεκτρικό χειρόφρενο.

Διαβάστε επίσης: Οι Γερμανοί λένε «nein» στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Περισσότερα θα μάθουμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπου εκεί θα γίνει η παγκόσμια πρώτη του μοντέλου, ενώ οι παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα του 2020. Να θυμίσουμε πως η πλατφόρμα των προ-παραγγελιών είναι διαθέσιμη από τον Μάιο.

Get it on Google Play Download on the App Store