Μηνιαία συνδρομή για να οδηγείς όποια BMW θέλεις!

Φαίνεται πως οι εταιρείες αυτοκινήτου ψάχνουν τρόπους να βρουν πελάτες οι οποίοι θα πληρώνουν συνδρομή  προκειμένου να έχουν πρόσβαση στην γκάμα των μοντέλων τους. Πρόκειται για κάτι που έχει εφαρμοστεί ήδη και μάλιστα με επιτυχία από τις Porsche και Audi, ενώ πλέον το ανακοίνωσε και η BMW επισήμως.

Δείτε ακόμη: Φωτιά οι τιμές διοδίων σε όλη την Ελλάδα

Το πρόγραμμα ονομάζεται «Access by BMW» και επιτρέπει σε όποιον είναι πρόθυμος να δίνει 3.700 δολάρια μηνιαίως (3.000 δηλαδή) να επιλέγει ποιο αυτοκίνητο της BMW θα οδηγήσει. Μάλιστα η γερμανική μάρκα αναλαμβάνει να παραδώσει το αυτοκίνητο στον πελάτη της, πλυμένο και γεμάτο καύσιμο, όπου εκείνος της υποδείξει.

Όποιο θέλουν πάντως μπορούν να επιλέξουν και ένα πιο οικονομικό πρόγραμμα συνδρομής, το οποίο κοστίζει 2.000 δολάρια (1.600 ευρώ) το μήνα, εξαιρεί όμως όλα τα μοντέλα BMW M. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει εγγραφή, η οποία κοστίζει 575 δολάρια (470 ευρώ). Το όριο στην χρήση είναι τα 3.200 χλμ. το μήνα και αν κάποιος το ξεπεράσει, τότε χρεώνεται επιπλέον.

Διαβάστε επίσης: Οι αυτοκινητόδρομοι της Ελλάδας live στην οθόνη σας

Τα αυτοκίνητα φυσικά είναι σε άψογη κατάσταση και συνοδεύονται από ασφάλιση. Το πρόγραμμα προς το παρόν είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Τένεσι, με την BMW πάντως να υπόσχεται πως θα εξαπλωθεί σύντομα και σε άλλες πολιτείες. Δεν ξέρουμε πάντως αν θα έρθει ποτέ και στην Ευρώπη.

Get it on Google Play Download on the App Store