Mobile app σου λέει πόσα πιάνει το μεταχειρισμένο σου!

Μια επαναστατική εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε IOS και Android συσκευές και ονομάζεται Sell My Car, φροντίζει να ενημερώνει τον υποψήφιο πωλητή για την ακριβή κατάσταση του αυτοκινήτου που θέλει να πουλήσει, δίνοντάς του παράλληλα και μια εκτίμηση για την τιμή που μπορεί να «πιάσει».

O ιδιοκτήτης του οχήματος, αρχικά πρέπει να καταχωρήσει τη πινακίδα στην εφαρμογή, η οποία από εκεί και έπειτα αναλαμβάνει δράση! Έπειτα θα ζητήσει από τον οδηγό να τραβήξει έως και 9 φωτογραφίες του αυτοκινήτου, ώστε να μπορέσει να έχει μια εικόνα για την κατάσταση του οχήματος, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.

Δείτε ακόμη: Μεταχειρισμένα μικρομεσαία σε χαμηλές τιμές

Έπειτα ο οδηγός πρέπει να καταγράψει τα διανυθέντα χιλιόμετρα αλλά και το ιστορικό των προγραμματισμένων συντηρήσεων. Έπειτα από την ταχύτατη ανάλυση των δεδομένων, η εφαρμογή δίνει την καλύτερη τιμή πιθανής πώλησης του αυτοκινήτου, ανάλογα φυσικά με την κατάστασή του. Η εφαρμογή αυτή έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία The Car Buying Group, η οποία πέρα από την παροχή της εφαρμογής, αναλαμβάνει να επιταχύνει τη διαδικασία της αγοραπωλησίας, ώστε ο πωλητής να να επικεντρωθεί μόνο στην αγορά του επόμενου αυτοκινήτου του.

Διαβάστε επίσης: Πως απατεώνες κάνουν μεταχειρισμένα ελαστικά σαν καινούργια! (+video)

«Πολλοί οδηγοί δεν έχουν ιδέα για την αξία του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου τους. Η εφαρμογή καλύπτει όλες τις ανάγκες και παρέχει την ακριβέστερη αποτίμηση της τρέχουσας κατάστασης του, ώστε ο οδηγός να πετύχει την καλύτερη τιμή πώλησης, την οποία θα αξιοποιήσει για την επόμενη αγορά του», εξήγησε ο Tom Marley, Διευθύνων Σύμβουλος του Car Buying Group.

Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να την δουν εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store