Μόνο online η πώληση του Audi TT Quantum Gray Edition

Μπορεί η Audi να μας ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του Audi TT σταματάει, εν τούτοις σήμερα μας παρουσίασε το νέο ανανεωμένο ΤΤ, στην έκδοση Quantum Gray Edition.

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα κατασκευαστεί σε μόλις 99 μονάδες, των οποίων η πώληση θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Η Audi έχει μπει στο κομμάτι των διαδικτυακών πωλήσεων από το 2017, όπου διαθέτει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, αλλά για πρώτη φορά θα πουλήσει ένα καινούργιο μοντέλο.

Δείτε ακόμη: «Ψαγμένες» αλλαγές για το κορυφαίο Audi TT RS

Η έναρξη των παραγγελιών θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, με το κόστος απόκτησης στην αγορά της Γερμανίας να ανέρχεται στις 62.305 ευρώ. Αν είστε υποψήφιοι αγοραστές μπορείτε να μπείτε στην διεύθυνση www.audi.de όπου μέσω της πλατφόρμας θα δηλώσετε το ενδιαφέρον αγοράς σας για το συγκεκριμένο μοντέλο. Για το γερμανικό αγοραστικό κοινό υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στο σημείο που επιθυμεί ο πελάτης, ενώ μέσω ειδικών γυαλιών εικονικής πραγματικότητας, να έρθει σε επαφή με το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η συγκεκριμένη σπάνια έκδοση θα «πατάει» στο ΤΤ 45 TFSI quattro S tronic, η ισχύς του οποίου αγγίζει τους 245 ίππους με τον 2.0 λτ. κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: «Αθώο» Audi TT RS καταδικάζει Porsche 911 Turbo S (+video)

Η μετάδοση της κίνησης πραγματοποιείται και στους 4 τροχούς μέσω του 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Σε ότι αφορά τις επιδόσεις, τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 5,2 δλ., ενώ η τελική αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα. Μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν συγκριτικά με την απλή έκδοση, παρά μόνο στην εξωτερική απόχρωση, η οποία είναι σε ημι-ματ υφή, ενώ στο εσωτερικό διακρίνονται οι κόκκινες ραφές με τη μαύρη ταπετσαρία. Σύμφωνα με την Audi, οι ηλεκτρονικές πωλήσεις θα επεκταθούν σε όλη τη γκάμα της Audi ξεκινώντας από τον Απρίλιο του 2020.

Get it on Google Play Download on the App Store