Μόνωση από… κοπριά αγελάδας σε Toyota Corolla!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια κάτοχος ενός Toyota Corolla στην Ινδία αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα για να αντιμετωπίσει τη ζέστη. Για να ενισχύσει το σύστημα κλιματισμού αποφάσισε να τοποθετήσει στο αμάξωμα… κοπριά αγελάδας!

Ο λόγος αυτής της ομολογουμένως παρανοϊκής, όσο κι αηδιαστικής πράξης, είναι πως η κάτοχος του άτυχου Corolla θέλει επιπλέον μόνωση από τη ζέστη της Ινδίας.

Δείτε ακόμη: Πώς τα καταφέρνει το νέο Toyota Corolla 1.2 Turbo στην πίστα; (+video)

Όπως έγραψε κι ένας χρήστης του Facebook που τράβηξε τις φωτογραφίες, «είναι η πλέον πρωτότυπη χρήση κοπριάς. Για να καταφέρει η κυρία να ανταπεξέλθει στους 45 βαθμούς υπό σκιά έπρεπε να λάβει δραστικά μέτρα»! Όμως για την ιστορία θα πρέπει να γνωρίζετε πως η κοπριά αγελάδων εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως φθηνή μόνωση στην Ινδία, αλλά και σε άλλες χώρες, ενώ μόλις στεγνώσει, δεν μυρίζει. Οπότε η συγκεκριμένη κυρία δροσίζεται χωρίς να δυσανασχετεί με την άσχημη μυρωδιά!

Όμως αυτό που μάλλον δεν γνωρίζει η κάτοχος του ταλαίπωρου Corolla, είναι πως πλέον το αυτοκίνητό της κινδυνεύει αρκετά από τη φωτιά, μιας και η κοπριά και δη η αποξηραμένη, είναι αρκετά εύφλεκτη. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας;

Get it on Google Play Download on the App Store