Να τι παθαίνεις όταν μακιγιάρεσαι στο αυτοκίνητο (+video)

Το έχουμε γράψει και στο παρελθόν πως είναι μία πολύ κακή συνήθεια των γυναικών να μακιγιάρονται στο αυτοκίνητο. Και δεν εννοούμε μόνο όταν είναι στην θέση οδήγησης αλλά, γενικότερα όταν βρίσκονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Και αυτό γιατί η παραμικρή απότομη κίνηση, μπορεί να έχει πολύ κακές συνέπειες.

Δείτε ακόμη: Διέλυσε την Corvette του μπαμπά (+videos)

Αυτό το έμαθε με τον χειρότερο τρόπο η εικονιζόμενη κυρία από την Ταϊλάνδη της οποίας το μολύβι της καρφώθηκε στο μάτι κυριολεκτικά. Και κάπως έτσι έγινε μολύβι… ματιών. Αυτό το έπαθε γιατί ενώ επέβαινε σε ένα ταξί, συνέβη ατύχημα και έτσι κατέληξε σε αυτή την κατάσταση.

Ευτυχώς για την ίδια οι γιατροί στο νοσοκομείο της πόλης κατάφεραν να μετά από μικροεπέμβαση να της αφαιρέσουν το μολύβι από το μάτι της, χωρίς να πάθει κάποια περαιτέρω ζημιά. Αμέσως την επόμενη ημέρα η όρασή της είχε αποκατασταθεί πλήρως. Όπως λέει η… πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας, «ο πόνος ήταν αφόρητος αλλά τουλάχιστον δεν έχασα το μάτι μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα βαφτώ ξανά μέσα σε αυτοκίνητο».

Διαβάστε επίσης: Πήγαν να τον κλέψουν, πήγε να τους πατήσει (+video)

Για αυτό κορίτσια, αν δεν πείθεστε από μόνες σας, ίσως η συγκεκριμένη είδηση να σας αλλάξει γνώμη και να σας κάνει και εσάς να μην ξαναβαφτείτε ποτέ, ενώ είστε μέσα σε αυτοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store