Να το νέο κτήνος του «The Rock»

Ο Βράχος ή κατά κόσμον Dwayne Johnson, είναι ένας λαμπερός αστέρας του Hollywood, του οποίου το κασέ έπειτα και από τη συμμετοχή του στις ταινίες The Fast  & The Furious εκτοξεύτηκε. Προσθέστε και τα σχεδόν 15 εκατομμύρια που «τσιμπάει» ως πρεσβευτής της Ford, αντιλαμβάνεστε ότι δεν ζορίστηκε για να αποκτήσει αυτό το ιδιαίτερο μπλε Ford VelociRaptor V8.

Αρχικά, το VelociRaptor V8 ξεκίνησε την καριέρα του ως ένα «απλό» F-150, αλλά στην πορεία ο 6κύλινδρος EcoBoost κινητήρας, έδωσε τη θέση του στο θηριώδη 8κύλινδρο κινητήρα Coyote, που φοράει έναν τεράστιο υπερσυμπιεστή, χάρη στη φροντίδα της εταιρείας Hennessey Performance Engineering.

Δείτε ακόμη: «Κτήνος» το βελτιωμένο Ford F-150 Raptor

Η ιπποδύναμη του VelociRaptor V8 αγγίζει τους 760 ίππους και η ροπή τα 609 Nm, νούμερα που το κινούν με άνεση. Τα ελαστικά είναι για όλα τα τερέν, ενώ έχει τοποθετηθεί κι ένα bull bar, στο οποίο δεξιά κι αριστερά έχουν τοποθετηθεί LED φώτα ημέρας!

Διαβάστε επίσης: Ford F-150 Raptor με το… πλάι στο Nürburgring (+video)

Η παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου είναι περιορισμένη, μιας και το 2019 θα κατασκευαστούν μόλις 100 κομμάτια. Κάθε ένα από τα πωληθέντα οχήματα θα έχουν μια πλακέτα στο εσωτερικό του, η οποία θα θυμίζει στον εκάστοτε ιδιοκτήτη ότι οδηγεί κάτι… ξεχωριστό!

Get it on Google Play Download on the App Store