Νέα έκδοση για το Subaru Levorg!

Στην έκθεση του Τόκιο, η Subaru παρουσίασε το νέο Levorg και αυτή την εβδομάδα μας σύστησε μια νέα του έκδοση η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας.

Η πλήρης ονομασία του μοντέλου είναι Levorg 2.0GT Eyesight V-Sport και θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Ιανουαρίου 2020, προσφέροντας πλουσιότερο εξοπλισμό και ελαφρώς τονισμένη εμφάνιση.

Δείτε ακόμα: «Ψήνεται» συνεργασία Subaru-Toyota για το νέο WRX STI

Η νέα έκδοση του Levorg θα κινείται από έναν turbo boxer κινητήρα, χωρητικότητας 2 λίτρων, η ισχύς του οποίου αγγίζει τους 300 ίππους και η ροπή τα 400 Nm, διαθέσιμα από τις μόλις 2.000 σ.α.λ. Όπως δηλώνει και το όνομα της έκδοσης, το Levorg 2.0GT Eyesight V-Sport φυσικά θα ενσωματώνει το πακέτο τεχνολογιών ασφαλείας EyeSight Safety Plus, που περιλαμβάνει συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας οδηγού κι επιβατών. Σε ότι αφορά το φαίνεσθαι τώρα, η Subaru έχει τοποθετήσει μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με ελαστικά 225/45, καπάκια καθρεφτών, καθώς και τα λογότυπα «Levorg» και «Symmetrical AWD» στο πίσω μέρος του ιαπωνικού μοντέλου. Επιπλέον έχουν τοποθετηθεί σπορ αμορτισέρ Bilstein καθώς και αεριζόμενα δισκόφρενα.

Διαβάστε επίσης: Subaru Impreza 22B STi πωλείται για 116.000 ευρώ!

Αναβαθμισμένη είναι όμως και η καμπίνα της ειδικής έκδοσης του Levorg, όπου κι έχουν τοποθετηθεί ελαφρώς πιο bucket εμπρός καθίσματα με υφασμάτινη ταπετσαρία, ενώ το τιμόνι έχει ντυθεί με δέρμα και ξεχωρίζουν οι ραφές του σε ασημί απόχρωση.

Get it on Google Play Download on the App Store