Νέα και υπερσύγχρονη μονάδα Kia στο Περιστέρι

Η Kia Ελλάς ΑΒΕΕ, επίσημος και αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Kia, επενδύοντας μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων – Συνεργατών Service, διευρύνει το δίκτυό της καλύπτοντας την περιοχή του Αιγάλεω, το Περιστέρι και τα Λιόσια μέσω της FMS, του ήδη υπάρχοντος Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου – Συνεργάτη Service Kia που μετεγκαθίσταται σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 500τμ οι οποίες βρίσκονται πλέον στη Λ. Κηφισού 100 στο Περιστέρι.

Δείτε ακόμα: Kia Stonic από 14.590 ευρώ και με 3,9% επιτόκιο

Στην νέα μονάδα οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να δουν και να εξετάσουν από κοντά όχι μόνο όλη τη γκάμα των μοντέλων της Kia, αλλά και ειδικά αναβαθμισμένες εκδόσεις οι οποίες διαφοροποιούνται αισθητικά και εξοπλιστικά, όπως οι GT Line και X Line.

Η FMS διατηρεί επίσης ένα υπερπλήρες συνεργείο και φανοποιείο στο Ρέντη, συνολικής έκτασης 2.400 τετραγωνικών μέτρων. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο ολοκλήρωσε πρόσφατα εκπαιδευτικά σεμινάρια στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των μοντέλων της Kia, εγγυόμενο την άψογη συντήρηση των αυτοκινήτων και εξυπηρέτηση των πελατών, ιδιαίτερα στα πλαίσια της 7ετους εργοστασιακής εγγύησης που παρέχει η κορεατική εταιρία.

Διαβάστε επίσης: Kia Ceed 1.0T 120 PS Premium σε προνομιακή τιμή

Να υπενθυμίσουμε ότι η FMS είναι μεγάλος χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, παρέχοντας 14 ολοκαίνουρια αυτοκίνητα Kia Sportage στο αθλητικό σωματείο του συλλόγου, υποστηρίζοντας και καλύπτοντας έμπρακτα της ανάγκες μετακίνησης και υποστήριξης των καλαθοσφαιριστών του 3 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης!

Get it on Google Play Download on the App Store