Νέα οδηγός προσπαθεί να παρκάρει. Βρίσκει τοίχο (+video)

Σκηνές καταστροφής κατέγραψε κάμερα σε χώρο στάθμευσης στην ανατολική Κίνα, με μία οδηγό να τα κάνει «λαμπόγυαλο» στην προσπάθειά της να παρκάρει. Το φύλο του ανθρώπου πίσω από το τιμόνι του VW Passat ανακοινώθηκε από τις τοπικές αρχές, οι οποίες δεν επέβαλλαν καν κυρώσεις στον «καταστροφέα» καθότι το περιστατικό έλαβε χώρα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης!

Δείτε ακόμα: Γυναίκα οδηγός πίνει το αίμα σε Honda NSX (+video)

Ο «Νικόλας», λοιπόν, επιχείρησε να σταθμεύσει το γερμανικό σεντάν δίπλα από ένα άλλο VW. Όπως βλέπουμε στο video χώρος υπάρχει και η όλη υπόθεση -υπό κανονικές συνθήκες- είναι ένα «κόψιμο» του τιμονιού τέρμα αριστερά, το πολύ μια μανούβρα με την όπισθεν σε περίπτωση που δεν βοηθάει ο κύκλος στροφής. Η πιτσιρίκα κάπου τα έχασε στον συνδυασμό άνω και κάτω άκρων, με αποτέλεσμα να φύγει διαγώνια δίπλα από το μαύρο σεντάν και να παρασύρει ένα δύσμοιρο αυτοκίνητο, που ήταν καλυμμένο με κουκούλα. Αφού το χτύπησε συνέχισε να επιταχύνει, προφανώς γιατί πανικοβλήθηκε και μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε γυναίκα με Ferrari για να γλιτώσει την κλήση…

Όταν αποφάσισε να βάλει όπισθεν -και αφού πρώτα εξαφάνισε το αυτοκίνητο με την κουκούλα από το πλάνο- έμεινε πάλι λίγο παραπάνω στο γκάζι, γκρεμίζοντας την παρακείμενη μάντρα. Ευτυχώς τη στιγμή εκείνη δεν υπήρχε κάποιος στο σημείο ώστε να έχουμε χειρότερα. Το δύσμοιρο Passat δεν μπορεί να πει το ίδιο.

Δείτε το βίντεο εδώ

Get it on Google Play Download on the App Store