H νέα Toyota Supra έγινε «φυτίλια» στο Ring

Μπορεί η παραγωγή της νέας Toyota Supra να έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο η ιαπωνική εταιρεία συνεχίζει να κάνει (όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες) δοκιμές στη διάσημη πίστα του Nurburgring.

Το γιατί συνεχίζονται οι δοκιμές είναι άγνωστο, ωστόσο το τελευταίο τεστ δεν είχε καλή κατάληξη, μιας και η όμορφη Supra έπαθε σοβαρές ζημιές.

Δείτε ακόμη: Ποια είναι η τιμή της νέας Toyota Supra;

Ο οδηγός της Supra έχασε τον έλεγχο στην στροφή Exmühle με αποτέλεσμα η Supra να πάθει σοβαρή ζημιά, ειδικά στο εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου. Πριν αρχίσουν τα σενάρια καταστροφολογίας, ότι η Supra δεν «πατάει» καλά και δεν στρίβει, να σας πούμε πως οι οδηγοί δοκιμών των νέων μοντέλων, επιβάλλεται να πιέζουν τα νέα αυτοκίνητα για να δουν που χωλαίνουν. Όπως έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς άπειρα μοντέλα δοκιμών δεν είχαν ευτυχή κατάληξη στην «Πράσινη Κόλαση».

Διαβάστε επίσης: Τα μυστικά του μοτέρ της νέας Toyota Supra (+video)

Να θυμίσουμε πως η νέα Supra έχει εξελιχθεί από κοινού με την BMW Z4, με τους ιθύνοντες της Toyota να αναφέρουν ότι είναι ένα καθαρόαιμο σπορ μοντέλο με ιδανική κατανομή βάρους, όντας παράλληλα και το πρώτο μοντέλο που έχει εξελιχθεί από την Toyota Gazoo Racing. Κινείται από τον 3λιτρο, 6κύλινδρο και υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με απόδοση 340 ίππων (47 ίππους λιγότερους από την BMW Z4 M40i) και 500 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store