Νέες Toyota Supra διαλύθηκαν πριν καν παραδοθούν!

Είναι κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι με το που βγαίνουν από το σπίτι ξεκινάει να βρέχει. Μέσα στο κατακαλόκαιρο. Τρώνε όλη την βροχή στο κεφάλι και μόλις φτάσουν στον προορισμό τους, σταματάει. Την κατάληξη όταν τέτοιοι «τυχεράκηδες» παραγγείλουν το νέο τους αυτοκίνητο -στην προκειμένη Toyota Supra-, την βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Δείτε ακόμα: Toyota Supra ρίχνει καρότσες στη BMW Z4 (+video)

Μια νταλίκα φορτωμένη με Supra 5ης γενιάς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, στην Ουγγαρία. Τα αίτια διερευνώνται, όμως από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και τις εικόνες που βλέπουμε, φαίνεται πως ένα όχημα προσέκρουσε στο πίσω μέρος του trailer και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στα ιαπωνικά sportscars. Αναμενόμενα αυτό που πλήρωσε τα περισσότερα σπασμένα, ήταν αυτό που βρισκόταν τελευταίο στην σειρά – και πρώτο που κατεβαίνει στην αντιπροσωπεία.

Διαβάστε επίσης: Συλλεκτική Toyota Supra πουλήθηκε για 156.000 ευρώ!

Η ανθρακί Supra διαλύθηκε πίσω αριστερά, προκαλώντας σημαντικές φθορές και στην κόκκινη που βρισκόταν ακριβώς μπροστά της. Λογικά μικροζημιές θα έχει και η λευκή, που είναι ακόμα πιο μπροστά. Αν η καταστροφή στα αυτοκίνητα του πρώτου επιπέδου φαντάζει φυσικό επακόλουθο σύγκρουσης, το χτύπημα στην λευκή του πάνω «ορόφου» προκαλεί μια κάποια έκπληξη. Και καθιστά σαφές ότι το όχημα που προσέκρουσε στην καρότσα, ήταν ή φορτηγό ή λεωφορείο.

Get it on Google Play Download on the App Store