Νέο Dacia Duster «μεταμορφώνεται» σε αγροτικό

Το Duster αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα SUV στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, όπως και σε άλλες χώρες και ηπείρους, όπου πωλείται με τα σήματα της Renault. Παράλληλα παράγεται και με pickup αμάξωμα, με την ονομασία Oroch. Πρόσφατα μάλιστα παρουσιάστηκε στη Βραζιλία ανανεωμένο (βασίζεται στο προγενέστερο Duster) και με την προσθήκη του κινητήρα 1.3 TCe των 170 ίππων. Στην Ευρώπη η ρουμανική εταιρεία Romturingia διασκευάζει το Duster και το μετατρέπει από επιβατικό σε μονοκάμπινο pickup.

Ωστόσο, θα είχε σίγουρα αρκετό ενδιαφέρον να βλέπαμε το νέο Duster σε διπλοκάμπινο αγροτικό και για την Ευρώπη, όπου δεν αποκλείεται να είχε εμπορική επιτυχία. Στην Ελλάδα πιθανώς ένα τέτοιο μοντέλο να είχε σημαντική ζήτηση, εφόσον πωλούνταν σε μια χαμηλή τιμή και εφοδιάζονταν με τον 1.500άρη ντίζελ και τετρακίνηση.

Πώς λοιπόν θα ήταν το νέο Duster σε 2κάμπινο pickup; Η απάντηση έρχεται μέσω ψηφιακής μετατροπής, όπου μέσω του καναλιού Theottle στο YouTube μπορούμε να δούμε όλη τη «μεταμόρφωση». Ο σχεδιαστής πήρε το εμπρός τμήμα από το επιβατικό Duster και το ένωσε με την οροφή και το πίσω μέρος του Renault Oroch. Μετά από αρκετή επεξεργασία στο Photoshop, το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο, σε τέτοιο σημείο που μοιάζει με εργοστασιακό. Κρίμα πάντως που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ένα τέτοιο όχημα πραγματικότητα.

Παρακολουθείστε την ένωση του Duster με το Oroch στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store