Νέο ηλεκτρικό crossover από την Audi το 2020

Η Audi δουλεύει πυρετωδώς για την παραγωγή ακόμα ενός ηλεκτρικού crossover πέρα από το e-Tron SUV που παρουσίασε πρόσφατα.

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, κάνουν λόγο για την κατασκευή ενός ακόμη αμιγώς ηλεκτρικού SUV μοντέλου, ελαφρώς μεγαλύτερου από το Q2. Το πρωτότυπο μοντέλο αναμένεται να το δούμε εντός του 2019, ενώ το παραγωγής μέσα στο 2020.

Δείτε ακόμη: Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Audi e-tron (+video)

Το μόνο σίγουρο στοιχείο είναι πως το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Audi θα βασίζεται στην νέα ΜΕΒ πλατφόρμα, η οποία προορίζεται για την κατασκευή πληθώρας ηλεκτρικών μοντέλων. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή καμία πληροφορία σχετικά τι ηλεκτρικό μοτέρ θα εξοπλίζεται το νέο μοντέλο, παρά μόνο πως εμφανισιακά αναμένεται να μοιάζει με το e-tron GT concept, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει κι ο αρχισχεδιαστής της μάρκας, κ. March Lichte.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται νέο σύστημα πολυμέσων από την Audi

Σε ότι αφορά την τιμή του μοντέλου, η Audi θα προσπαθήσει να διατηρήσει χαμηλά τα κατασκευαστικά έξοδα, ώστε να προσφέρεται σε λογική τιμή, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα προσφέρεται με έως και 33.400 ευρώ για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Get it on Google Play Download on the App Store