Νέο καλοκαιρινό τεύχος του Αutogreeknews Magazine

Κυκλοφόρησε όπως πάντα ΔΩΡΕΑΝ το νέο τεύχος του Autogreeknews Magazine, στους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και στα καταστήματα Mr. KTEO, ενώ αυτή τη φορά ταξίδεψε και στα πλοία Superferry και Superferry II της Golden Star Ferries.

Βασικό θέμα στο νέο τεύχος είναι το νέο οδοιπορικό στο νησί της Άνδρου, με τέσσερα νέα μοντέλα, τρία μικρομεσαία SUV και ένα μικρομεσαίο 5θυρο. Το υβριδικό ντίζελ Hyundai Tucson 48V 1.6D, το Jeep Compass 1.4 λτ. MultiAir 170 PS, το Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140 PS, και το Skoda Scala 1.0 TSI 116 PS ήταν τα αυτοκίνητα που μας συνόδευσαν στο οδοιπορικό και με αυτά γυρίσαμε από άκρη σε άκρη όλη την Άνδρο. Πεδίο δοκιμών και εξαγωγής συμπερασμάτων η άσφαλτος, το χώμα και η άμμος της «ωραιοτέρας του κόσμου» κατά τον Ανδρέα Εμπειρίκο.

Εκτός από μεγάλο αφιέρωμα με το καλοκαιρινό οδοιπορικό στην Άνδρο, θα βρείτε στο νέο τεύχος του Autogreeknews Magazine το νέο Ford Ranger Raptor που οδηγήσαμε σε δύσβατες εκτός δρόμου διαδρομές και τα πιο οικονομικά 4×4 μοντέλα της ελληνικής αγοράς.

Πατήστε εδώ για να δείτε το τεύχος.

Καλή ανάγνωση και καλές διακοπές!

Get it on Google Play Download on the App Store