Νέο κατάστημα EuropeGAS στο Ελληνικό

Η EuropeGAS Hellas με την πολυετή εμπειρία στο εμπόριο και εγκατάσταση συστημάτων υγραερίου LPG και φυσικού αερίου CNG, άνοιξε ένα νέο μεγαλύτερο και υπερσύγχρονο κατάστημα στο Ελληνικό, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 58Β, λίγα μόλις μέτρα από τον σταθμό μετρό του Ελληνικού.

Για την έναρξη του νέου καταστήματος, η EuropeGAS θέλει να ευχαριστήσει τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες της και αναβαθμίζει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο τις υπηρεσίες που παρέχει τόσο στην εγκατάσταση, όσο και στις after sales υπηρεσίες.

«Η ψήφος εμπιστοσύνης των συνεργατών, πελατών, προμηθευτών και συναδέλφων είναι μια αναγνώριση που προσφέρει αυτοπεποίθηση και δίνει την ώθηση στο προσωπικό και την διοίκηση της εταιρείας να εργαστεί ακόμη πιο εντατικά ώστε να βελτιωθεί η συνολική εμπειρία και εικόνα της αεριοκίνησης.

Με τις από κοινού προσπάθειές μας κρατήσαμε μια αξιοπρεπή θέση στην ελληνική αγορά με πάνω από 30.000 αυτοκίνητα να κυκλοφορούν με την υποστήριξη της EuropeGAS.
Για όλους τους παραπάνω λόγους και παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε η οικονομία μας δημιουργήσαμε όλοι μαζί το νέο μας κατάστημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης σε ένα από τα πιο κεντρικά της σημεία.

Η επικοινωνία, ο αλληλοσεβασμός και η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τους συνεργάτες και πελάτες μας θα είναι αδιάκοπη και συνεχής.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας».

Με εκτίμηση,

Αλέκος Σταχτούρης

EuropeGAS Hellas

Εμπόριο και Εγκατάσταση Συστημάτων Αεριοκίνησης

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store