Νέο Ρεκόρ Γκίνες σπρωξίματος αυτοκινήτου! (+video)

Μία από τις χειρότερες απρόσμενες καταστάσεις με τις οποίες μπορεί να έρθει αντιμέτωπος ο οδηγός ενός αυτοκινήτου είναι να το μείνει στο δρόμο και να χρειαστεί σπρώξιμο. Κάποιος το είδε πάντως ως μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει ένα νέο ρεκόρ Γκίνες σπρωξίματος αυτοκινήτου και τελικά τα κατάφερε!

Δείτε ακόμη: Το κινεζικό SUV που ήθελε να γίνει BMW!

Ο 27 ετών Tomislav Lubenjak από την Πρωτεύουσα της Κροατίας, το Ζάγκρεμπ έσπασε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για σπρώξιμο 24 ωρών του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα ο Lubenjak κατάφερε και έσπρωξε ένα smart fortwo βάρους 730 κιλών μαζί με τον οδηγό του για 106,9 χιλιόμετρα. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Przemyslaw Marczewski από την Πολωνία με 82,28 χιλιόμετρα.

Η πρόκληση για το νέο κάτοχο του ρεκόρ άρχισε το Σάββατο, όταν ξεκίνησε το επίσημο χρονόμετρο στο συνοδευτικό αυτοκίνητο, το οποίο παρακολουθούσε κάθε βήμα του. Παράλληλα το έργο του Lubenjak βοήθησε και η αστυνομία που ρύθμιζε την κυκλοφορία στην οδό Vukovar του Ζάγκρεμπ.

Το αυτοκίνητο είχε το ακριβές βάρος σύμφωνα με τους κανόνες του Γκίνες και οι οδηγοί έπρεπε να αλλάζουν κάθε τέσσερις ώρες. Ο Lubenjak είχε στη διάθεσή του ένα τρίλεπτο διάλειμμα κάθε ώρα και τρεφόταν με χάπια υψηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες και ζάχαρη για να γεμίσει με ενέργεια και να ολοκληρώσει το δύσκολο έργο του.

Δείτε ακόμη: «Πιλότος» διαλύει στο ίσιωμα Lambo Huracan Performante (+video)

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store