Νέο Toyota Auris και σε σπορ έκδοση GRMN

Η Toyota παρουσίασε τη νέα γενιά του Auris μόλις πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 6 Μαρτίου, στα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης. Το αυτοκίνητο θα έχει τρεις εκδόσεις, μία συμβατική με βενζινοκινητήρα 1.2 λτ. στους 116 ίππους και δύο υβριδικές. Η μία θα είναι με 1.8 λτ. κινητήρα στους 122 ίππους και η άλλοι με 2.0 λτ. κινητήρα στους 180 ίππους.

Δείτε ακόμη: Έτοιμος ο μεγαλύτερο κόμβος της χώρας. Φέρνει αυξήσεις… (+video)

Πέραν αυτών όμως και κάποιων άλλων λεπτομερειών για το νέο ιαπωνικό μοντέλο, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ, δεν είχαμε κάποια ενημέρωση για άλλες εκδόσεις. Παρόλα αυτά, το γεγονός πως λίγο πιο δίπλα ήταν η νέα Supra σε πρωτότυπη αγωνιστική έκδοση αλλά και το Yaris GRMN, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις στελεχών της πως θέλουν πιο ενδιαφέρουσα οδηγικά γκάμα αυτοκινήτων έχει κάνει πολλούς να θεωρούν πως μία σπορ έκδοση του Auris δεν ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ευρωπαϊκό “Aυτοκίνητο της Xρονιάς 2018”

Ένας από αυτούς είναι και ο γνωστός πλέον σε όλους μας, ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi, ο οποίος έδωσε στην δημοσιότητα μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, στην οποία φαίνεται πως θα μπορούσε να είναι το Toyota Auris σε έκδοση GRMN. Όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα, ο X-Tomi έχει χαμηλώσει το αυτοκίνητο, του έχει προσθέσει μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου με χαμηλοπρόφιλα ελαστικά και έχει προσθέσει τα χρώματα της αγωνιστικής ομάδας της Toyota Gazoo Racing, διατηρώντας την διχρωμία της οροφής. Η σχεδιαστική του πρότασή ολοκληρώνεται με τον ανασχεδιασμό του εμπρός προφυλακτήρα αλλά και την τοποθέτηση αεροτομής οροφής, η οποία ελάχιστα φαίνεται σε αυτή την εικόνα.

Get it on Google Play Download on the App Store