Nissan X-Trail έτοιμο για τον πόλεμο… των άστρων (+video)

Η συνεργασία της Nissan με τη LucasFilm κρατάει χρόνια, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε μία έκδοση του Rogue (του αμερικάνικου X-Trail δηλαδή), η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο Solo: A Star Wars Story που κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου. Το αυτοκίνητο είναι… ο ορισμός της επιστημονικής φαντασίας και αντλεί την έμπνευσή του από το Millenium Falcon, ενώ δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους σχεδιαστές της Lucas Films και την Industrial Light & Magic. 

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan X-Trail 2.0 D 177 hp CVT 4×4

Όπως λένε και οι ίδιοι οι δημιουργοί του, αυτό το Nissan X-Trail (η Rogue αν θέλετε) είναι το πιο… Star Wars αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί ποτέ, καθώς από όποιο σημείο και αν το κοιτάξεις, παραπέμπει στην ταινία. Το εντυπωσιακότερο στοιχείο του είναι το πολυβόλο στην οροφή του, οι ζάντες του και φυσικά το καπό του, η… ασπίδα στο εμπρός παρμπρίζ και τα 18ιντσα υπογούφερ της Bose που έχουν πάρει τη θέση του πίσω παρμπρίζ. Από την άλλη, στο εσωτερικό του θυμίζει αρκετά το Nissan X-Trail, μόνο που έχει γίνει προσθήκη διάφορων λυχνιών, μοχλών και χειριστηρίων.

Η Nissan δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το Rogue που θα πρωταγωνιστήσει στο Star Wars, είναι όμως πολύ πιθανό κάτω από το καπό του να έχει τον 2.5 λτ. βενζινοκινητήρα που αποδίδει 172 ίππους και 240 Nm ροπής που αν κρίνουμε από την εικόνα του εσωτερικού συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση από Toyota, Nissan και Honda

Δείτε το απίστευτο αυτό Nissan στο video που ετοίμασε η ίδια η μάρκα και ακολουθεί πιο κάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=–7Ra8Zmqs4

 

Get it on Google Play Download on the App Store