Νοίκιασε Honda NSX και το έσπασε εκτός δρόμου!

Πολλοί ονειρεύονται να οδηγήσουν Honda NSX, είτε πρώτης είτε σημερινής γενιάς. Ένα όνειρο που για τους περισσότερους εξ ημών θα παραμείνει απατηλό, καθώς το ιαπωνικό supercar εκτός από πανάκριβο είναι και εξαιρετικά σπάνιο στην Ευρώπη. Στην Αμερική, αντίθετα, μπορείς όχι μόνο να το αγοράσεις, αλλά και να το νοικιάσεις.

Με το δεύτερο τρόπο αποφάσισε να ζήσει το όνειρό του ένας επισκέπτης στο Λας Βέγκας, αλλά κάπου μπέρδεψε καταστάσεις και αυτοκίνητα. Το NSX ενοικιάστηκε από την εταιρία Dream Exotics, κατά τη διάρκεια διημέρου στην παγκόσμια πρωτεύουσα των καζίνο. Όπως γνωρίζουμε, βέβαια, πολλές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν στο Βέγκας. Το ίδιο συνέβη εδώ, με τη «νύφη» να πληρώνει τελικά το υπεραυτοκίνητο της Honda (Acura εκεί).

Για αδιευκρίνιστους λόγους, o οδηγός του NSX (λογικά «τύφλα» στο μεθύσι) έβγαλε το αυτοκίνητο εκτός δρόμου. Και μάλιστα όχι σε κάποιον βατό χωματόδρομο, αλλά στα κατσάβραχα! Με απόσταση 107 χλστ. από το έδαφος, φυσικά, το κόκκινο Acura απαιτεί προσοχή ακόμα και στην άσφαλτο, για τυχόν σαμάρια ή λακκούβες. Ευκόλως εννοούμενο πως μακριά από αυτή δεν πάει ούτε με τάμα, όσο κι αν -βλακωδώς- επιμείνει ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι. Στην προκειμένη το αυτοκίνητο κατέληξε κυριολεκτικά στα βράχια, ενεργοποιώντας μέχρι τους αερόσακους από τη σφοδρότητα της επαφής!

Το σημείο ήταν τόσο δύσβατο, ώστε παρέμεινε εκεί για 1 ημέρα μέχρι να βρεθεί γερανός ικανός να πάει εκτός δρόμου. Η εταιρία ενοικιάσεων αναφέρει πως, παρόλη τη τραυματική εικόνα, οι ζημιές δεν είναι τόσο εκτεταμένες και σύντομα θα επιστρέψει στο στόλο των αυτοκινήτων της. Πληροφοριακά, το κόστος ενοικίασης για 4 ώρες διαμορφώνεται στα 399 δολάρια (395 ευρώ) και για 24 ώρες στα 699 δολάρια (691 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store