«Νόμος και Τάξη» το Skoda Kodiaq RS

To ταχύτερο SUV στην ιστορία της Skoda και ταχύτερο 7θεσιο στα χρονικά του Nurburgring, αναλαμβάνει ένα νέο, εξόχως σημαντικό καθήκον: αυτό της επιβολής του νόμου και της εξασφάλισης της τάξης.

Δείτε ακόμα: Τι έκανε το Skoda Kodiaq RS κόντρα στον «τάρανδο» (+video)

To Kodiaq RS είναι η τελευταία προσθήκη στον στόλο της βρετανικής αστυνομίας, με την Skoda να δηλώνει πως πρόκειται για το ιδανικό περιπολικό καθώς είναι γρήγορο, στρίβει, μπορεί να κινηθεί εκτός δρόμου και δεν θα διστάσει να εμβολίσει τους «κακούς». Πέρα από τα χρώματα, τον φάρο και τα συστήματα πολυμέσων της αστυνομίας στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο είναι εντελώς εργοστασιακό.

Διαβάστε επίσης: Νέα Nissan για την Ελληνική Αστυνομία

Κάτι που σημαίνει πως κάτω από το καπό φιλοξενείται ο κινητήρας πετρελαίου 2.0 TDI απόδοσης 240 ίππων στις 4.000 σ.α.λ. και με ροπή 500 Nm μεταξύ 1.750-2.500 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το 7τάχυτο DSG και τη μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς, το βάρους 1.880 κιλών αμάξωμα επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,9 δευτερόλεπτα, η τελική ταχύτητα φτάνει τα 221 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 6,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 167 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store