Ο Bugatti καπουτσίνο των 60 ευρώ!

Αλήθεια είναι πως οι τιμές έχουν πάρει τα πάνω τους παντού. Σε λίγο ακόμα και ένα καφεδάκι θα αποτελεί είδος πολυτελείας. Ήδη ο φρέντο καπουτσίνο σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά τα 2-2,5 ευρώ, στο χέρι! Αν κάτσεις; Μπορεί να πληρώσεις και 4,5 ευρώ (αναλόγως περιοχή και μαγαζί, φυσικά). Μέχρι να φτάσουμε στα 60 ευρώ που ζητά το καφέ της Bugatti, πάντως, έχουμε δρόμο.

Η καφετέρια της αντιπροσωπείας στο Λονδίνο, μέχρι τώρα εξυπηρετούσε μόνο τους πελάτες της εταιρίας. Τώρα ανοίγει τις πόρτες της για όλους, προκειμένου να προσφέρει κυριολεκτικά μια γεύση από Bugatti στο -πολύ σχετικά- ευρύ κοινό, δίχως να απαιτείται η αγορά κάποιας Chiron ή Veyron. Το Ettore’s Espresso Bar είναι γεμάτο λεπτομέρειες, που απορρέουν από την τετράτροχη κληρονομιά της εταιρίας του Ettore Bugatti και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες. Εμπειρία που χρυσοπληρώνεις, βέβαια, καθότι δεν μιλάμε για ένα απλό εσπρέσο μπαρ, αλλά για μια επιχείρηση που προέρχεται από τον κόσμο των δισεκατομμυριούχων. Συνεπώς, αντίστοιχες είναι και οι τιμές.

Ένας απλός εσπρέσο ή καπουτσίνο (μονή δόση και όχι λάτε ή κάτι σύνθετο) κοστίζει 50 λίρες – 57,8 ευρώ δηλαδή! Να μην αφήσεις και 1 ευρώ φιλοδώρημα; Έφυγε το 60άρικο. Η κούπα στην οποία σερβίρεται δεν έχει σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει, καθώς δεν πρόκειται για πορσελάνη αλλά για σκεύος από ανθρακονήματα! Οι καρέκλες είναι ντυμένες με δερμάτινες επενδύσεις, ίδιες με εκείνες που τοποθετούνται στην καμπίνα της Chiron, ενώ δεν υπάρχουν πολλά μέρη στον κόσμο όπου πίνεις τον καφέ σου και έχεις για background μια πραγματική Chiron Pur Sport. Αν τον πάρεις στο χέρι πληρώνεις μόνο 4 λίρες (4,6 ευρώ), αλλά χάνεις ολόκληρo το θεαθήναι.

Get it on Google Play Download on the App Store