Ο κ. Koenigsegg αγόρασε ξανά το Mazda MX-5 του!

Είναι ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με μια εταιρεία κατασκευής Hypercar εκατομμυρίων ευρώ! Κι όμως το πρώτο του αυτοκίνητο ήταν ένα ΜΧ-5, το οποίο το αγόρασε ξανά!

Το να κατασκευάζεις Hypercars πέρα από ενδιαφέρον, αναμφίβολα σου αποφέρει και ένα σεβαστό κέρδος. Οπότε να ξοδέψεις και ένα σεβαστό ποσό για να πάρεις πίσω το πρώτο σου αυτοκίνητο μετά από 27 χρόνια που το έχεις αποχωριστεί, δεν είναι και κάτι τρομερό. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε ο Christian Von Koenigsegg!

Δείτε ακόμη: Άσχημο «μπαμ» για την μοναδική Koenigsegg CCXR

Η ιστορία ξεκινάει όταν ένας υπάλληλος του Christian, βρήκε τυχαία το Mazda MX-5 σε μια έκθεση αυτοκινήτων, στο νησί Öland της Σουηδίας. Ο ιδιοκτήτης ισχυριζόταν πως το μαύρο ΜΧ-5, αρχικά ήταν ιδιοκτησίας του Koenigsegg. Ο υπάλληλος πείσθηκε, πήρε τον εργοδότη του τηλέφωνο και έτσι το αειθαλές roadster γύρισε στον αρχικό του ιδιοκτήτη.

Διαβάστε επίσης: Συνοδηγοί στα 447 χλμ./ώρα με Koenigsegg Agera RS (+video)

«Πλήρωσα λίγο παραπάνω για να το αποκτήσω όμως τώρα μπορώ να το απολαμβάνω σε ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και παραμένει τόσο διασκεδαστικό στην οδήγηση όπως το θυμόμουν», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Koenigsegg. Για την ιστορία κανένα μέλος της οικογένειας δεν διαθέτει κάποιο από τα Hypercars που κατασκευάζουν, μιας και όλα καταλήγουν στους αγοραστές τους, ακόμα και τα αυτοκίνητα δοκιμών. Ο Christian οδηγεί ένα Tesla Model P85, ενώ η σύζυγός του Halldora έχει ένα Volvo XC90 και μια Porsche 911 Targa!

Get it on Google Play Download on the App Store