O Kanye West «ασελγεί» στην Lamborghini Urus (+video)

Τα λεφτά εξετάζεται αν φέρνουν την ευτυχία. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν εξασφαλίζουν το γούστο. Κάτι που αποδεικνύει περίτρανα ο εκκεντρικός rapper Kanye West και η δύστυχη Urus του.

Είναι γνωστό ότι η κοινότητα του rap λατρεύει τα θεόρατα SUV και τις τεράστιες ζάντες. Είναι ακόμα πιο γνωστό πως η συντριπτική της πλειοψηφία στερείται καλαισθησίας, ακόμα και στο προσωπικό τους ντύσιμο. Δεν χρειάζεται παραπάνω από μια ματιά στην αμφίεση του West για να το καταλάβεις, με το τζάκετ παραλλαγής, τα άρβυλα, το παντελόνι και το μαλλί-ουράνιο τόξο-απόγονος Dennis Rodman. Οπότε καταλαβαίνει κανείς πανεύκολα την μοίρα που περιμένει τα αυτοκίνητά του.

Δείτε ακόμα: «Εμφύλιος» μεταξύ Lamborghini Urus και Huracan (+video)

Τελευταίο απόκτημα είναι το υπερ-SUV της Lamborghini. Και ευθύς αμέσως διακρίνουμε την «έμπνευση» στην βελτίωσή του: μπεζ μεμβράνες που το κάνουν να μοιάζει με γερμανικό ταξί και ζάντες που θα μπορούσαν άνετα να ανήκουν σε κάποιο σχέδιο με τάσια. Προφανώς η Urus δεν ήταν αρκετά ξεχωριστή από το εργοστάσιο για τον Kanye (προφέρεται Κά-νι-ε), με το εσωτερικό να αποκτά μια ιδιάζουσα μπλε απόχρωση.

Διαβάστε επίσης: Η Lamborghini Urus δεν αντέχει το κρύο

Μηχανικά δεν γνωρίζουμε αν έχει μετατροπές, όμως δύσκολο να ενδιαφέρεται για επιδόσεις ο σύζυγος της Kim Kardashian. Είπαμε, το παν είναι να «μπει» στο μάτι του αντίπαλου rapper. Κάτι που σημαίνει ότι τα 650 άλογα με τα 850 Nm ροπής από τον 4λιτρο twinturbo V8, αλλά και τα 3,6 (που έχουν μετρηθεί 2,93) δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, ποσώς ενδιαφέρουν τον πιο επιτυχημένο εκπρόσωπο της rap τα τελευταία 10 χρόνια.

https://www.instagram.com/p/BuezFNeHDyb/?utm_source=ig_web_copy_link

Get it on Google Play Download on the App Store