Ο Σάκης Ρουβάς «οργώνει»

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία που μας δείχνει τον ίδιο να έχει επιλέξει τον δρόμο της…αγροτιάς! Όχι, βέβαια, γιατί δεν έχουν πλέον απήχηση τα τραγούδια του, ούτε γιατί η πειρατεία «πειρατεία σκοτώνει την μουσική».

Δείτε ακόμα: Οι τιμές της Mercedes A-Class Saloon στην Ελλάδα

Ο Σάκης Ρουβάς στις αρχές του έτους προχώρησε στην σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας, με την επωνυμία «SK Κτηνοτροφική» η οποία δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων, καθώς και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο. Όπως αναφέρει και το hashtag κάτω από την φωτογραφία -που μάζεψε περισσότερα από 37.000 «μου αρέσει» σε χρόνο dt-, εδώ έχουμε να κάνουμε με αμπελώνες. Κάτι που σημαίνει ότι ο Sakis έχει πάει στα χωράφια για την περίοδο του τρύγου.

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει τελικά για την αγορά αγροτικού;

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το ανάλογο όχημα. Και επειδή ο πιο διαχρονικός «καρδιοκατακτητής» είναι πρέσβης της Mercedes-Benz, η X 250d είναι η ιδανική σύντροφος για αγροτικές καταστάσεις. Ο τουρμποντίζελ των 2.3 λίτρων αποδίδει 190 ίππους και 450 Nm ροπής είτε στους πίσω, είτε τους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 11,9 δλ. και η τελική ανέρχεται στα 179 χλμ./ώρα. Την αναλυτική δοκιμή του πρώτου premium αγροτικού μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Get it on Google Play Download on the App Store