Οδηγός φορτηγού «κούρεψε» ολοκαίνουργιο Range Rover Velar

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα οι τάσεις στην αυτοκίνηση επιβάλλουν όλο και πιο πολλά SUV με κάθε λογής αμάξωμα. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως η Land Rover για παράδειγμα, έχει προχωρήσει στην παραγωγή της ανοικτής έκδοσης του Evoque (Range Rover Evoque Convertible είναι η πλήρης ονομασία του αυτοκινήτου).

Δείτε ακόμη: Φέρνοντας στα… ίσια του ένα Subaru Outback (+video)

Τι σχέση όμως έχουν όλα τα παραπάνω με τις εικόνες που σας δείχνουμε εδώ; Προφανώς το γεγονός πως λείπει η οροφή του Range Rover Velar μπορεί να έκανε αρκετούς να νομίζουν πως πρόκειται για την ανοικτή έκδοση του μοντέλου. Όχι όμως, δεν είναι αυτό. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ατύχημα.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός της νταλίκας που μετέφερε το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο δεν υπολόγισε σωστά το ύψος της γέφυρας εμπρός του, στον αυτοκινητόδρομο M61 της Αγγλίας και έτσι… κούρεψε το Velar κάνοντάς το κάμπριο.

Διαβάστε επίσης: Ρώσικο αμφίβιο δεν σταματάει πουθενά (+video)

Προφανώς και για αυτόν δεν ήταν άλλη μια μέρα στη δουλειά, αφού από τα τρία αυτοκίνητα που μετέφερε το ένα είναι πλέον για οριστική διαγραφή και το άλλο έχει σοβαρές ζημιές (το τρίτο τη γλύτωσε). Το ευτύχημα πάντως ήταν πως κανένας δεν τραυματίστηκε και οι ζημιές ήταν μόνο υλικές.

Get it on Google Play Download on the App Store