Off Road ηλεκτρικό από την Audi στη Φρανκφούρτη!

Ένα νέο μοντέλο της θα παρουσιάσει η Audi στην έκθεση της Φρανκφούρτης, το οποίο θα είναι ηλεκτρικό και θα έχει off road δυνατότητες. Το όνομα αυτού: AI:Trail quattro!

Με το χαρακτηρισμό «το ηλεκτρικό off road μοντέλο του μέλλοντος», το AI:Trail quattro, συμπληρώνει την τετράδα των φουτουριστικών μοντέλων της Audi που είχε ξεκινήσει με το πρωτότυπο Aicon το 2017.

Δείτε ακόμα: Νέο φοβερό και τρομερό Audi RS 6 Avant 600 ίππων

Η εταιρεία δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το μοντέλο, αλλά η teaser εικόνα δείχνει ότι είναι ένα επιθετικό off-road με εμφάνιση τύπου buggy, με μεγάλους τροχούς, ενώ ξεχωρίζει το μεγάλης επιφάνειας πλαϊνό τζάμι, αλλά και οι ανάποδα ανοιγόμενες πίσω πόρτες. Σε ότι αφορά τον κινητήρα του AI:Trail quattro, προς το παρόν η Audi δεν έχει δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια, παρά μόνο ότι θα είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με σύστημα τετρακίνησης, ενώ όπως και στα υπόλοιπα πρωτότυπα μοντέλα είναι πολύ πιθανό να υπάρχει προηγμένο σύστημα οδήγησης.

Διαβάστε επίσης: Audi: «Τα νέα αυτοκίνητα μπορεί να ακριβύνουν μέχρι 5.000 ευρώ»

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώσει η γερμανική εταιρεία, όσο οδεύουμε προς την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στην έκθεση της Φρανκφούρτης!

Get it on Google Play Download on the App Store