Οι Ferrari έρχονται Ελλάδα

Ένα από τα πλέον δημοφιλή club της Ferrari παγκοσμίως και το δημοφιλέστερο της Ιταλίας, το «Passione Rossa» θα επισκεφθεί τη χώρα μας και συγκεκριμένα τα Ιωάννινα και την Κέρκυρα. Τα θρυλικά supercars θα πατήσουν τους τροχούς τους σε ελληνικό έδαφος από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου, με επίκεντρο το επίσημα επιλεγμένο ξενοδοχείο της διοργάνωσης EPIRUS PALACE CONGRESS & SPA και τα μέλη του Club θα πραγματοποιήσουν την ταξιδιωτική – περιηγητική τους συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν 32 αυτοκίνητα.

Δείτε ακόμη: Αντλία βενζίνης τους κλέβει εμπρός στα μάτια τους… (+video)

Οι εκδηλώσεις (με την ελεύθερη συμμετοχή του κοινού) θα πραγματοποιηθούν σε σημαντικά αξιοθέατα και μνημεία των Ιωαννίνων. Τα μέλη του Club θα πραγματοποιήσουν ημερήσιες εκδρομές σε διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ηπείρου, ώστε να γνωρίσουν την κουλτούρα του τόπου, να γευτούν παραδοσιακά προϊόντα, να μάθουν την ιστορία του τόπου και να δουν από κοντά τις αμέτρητες ομορφιές της περιοχής. Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα γίνει μια εντυπωσιακή παρέλαση όλων των Ferrari στο Κέντρο της Πόλης των Ιωαννίνων και θα ακολουθηθεί από ένα Επίσημο Gala Dinner που θα παρατεθεί σε αίθουσα του EPIRUS PALACE CONGRESS & SPA HOTEL, με συμμετοχή σημαντικών φορέων της περιοχής.

Διαβάστε επίσης: Σε 4 μήνες πωλήθηκαν στην Ελλάδα BMW M αξίας €1,8 εκ.!

Όλα τα παραπάνω έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννίνων και υποστηρίζονται από την Ελληνική Εταιρία Αυτοκινήτου (ΕΛ.ΕΤ.Α) καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις των Ιωαννίνων.

Get it on Google Play Download on the App Store