Οι Γερμανοί ψηφίζουν Toyota Corolla

Όταν πρέπει να αναδείξεις με επίσημα στοιχεία το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο, μέσα από τόσα μοντέλα που κυκλοφορούν, τότε σίγουρα δεν έχεις εύκολο έργο. Για τους Γερμανούς όμως που για τα πάντα κρατούν στατιστικά μάλλον δεν είναι δύσκολο…

Δείτε ακόμη: Πώς καθαρίζουμε σωστά την κεντρική κονσόλα;

Αποφάνθηκαν λοιπόν πως το πιο αξιόπιστο αλλά και προσιτό αυτοκίνητο είναι το Toyota Corolla 9ης γενιάς, παραγωγής από το 2001 έως και το 2007. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Focus, το οποίο συνέλεξε τα στοιχεία του οργανισμού TUV, αυτό το αυτοκίνητο παρουσιάζει τις λιγότερες βλάβες, με τις περισσότερες από αυτές να είναι λόγω φυσιολογικής φθοράς, ενώ είναι αρκετά οικονομικό στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων (αναφερόμαστε στην Γερμανία φυσικά, όπου έγινε και η έρευνα).

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Toyota Corolla έπαιξε το γεγονός πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που καλύπτει ικανοποιητικά τις ανάγκες μιας οικογένειας σε χώρους και πρακτικότητα, ενώ έχει και μεγάλη γκάμα εκδόσεων με μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου για όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Νέο Toyota Corolla Touring Sports

Φυσικά η καλύτερη επιλογή είναι η ανανεωμένη έκδοση του Toyota Corolla 9ης γενιάς, η οποία παρουσιάστηκε το 2004 και είχε πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ενώ διέθετε και μικρές, σχεδιαστικές αλλαγές.

Get it on Google Play Download on the App Store