Οικόπεδο με θέα ανταλλάσσεται με Audi TT MK1!

Στις αγγελίες μεταχειρισμένων βρίσκεις ό,τι μπορείς να φανταστείς. Εξωφρενικά υπερτιμημένα αυτοκίνητα, αφοπλιστικά ειλικρινείς περιγραφές, αλλά και πρωτότυπες προτάσεις ανταλλαγής. Σε μια από αυτές, ένα οικόπεδο δίδεται για χάρη ενός Audi TT πρώτης γενιάς!

H αγγελία αφορά την περιοχή της Σαλαμίνας, τα Σελήνια συγκεκριμένα, και τα προσόντα του οικοπέδου περιλαμβάνουν εγγύτητα στην παραλία (800 μέτρα απόσταση), «μαγευτική θέα», κατηγοριοποίηση εντός κτηματολογίου και εκτός σχεδίου, ενώ για τα υπόλοιπα θα πρέπει να καλέσετε τηλέφωνο. Εφόσον, φυσικά, έχετε στην κατοχή σας ένα TT 1.8 20VT Roadster. Στην περιγραφή της αγγελίας αναφέρεται η βασική έκδοση των 150 ίππων, όμως θεωρούμε πως είναι ενδεικτική. Δεν πιστεύουμε να καλέσει κάποιος ενδιαφερόμενος με 180άρι TT και να αρνηθεί ο πωλητής.

Η αξία του οικοπέδου εκτιμάται στις 10.000 ευρώ, οπότε είτε θα πρέπει το αυτοκίνητο να είναι σε κατάσταση που να το τοποθετεί σε αυτή την κλίμακα, ή θα χρειαστεί συνδρομή μετρητών από πλευράς αγοραστή για να ισοσκελίσει τη διαφορά. Τώρα, το πώς θα τα βρουν οι δυο πλευρές στην εκτίμηση κάθε αντικειμένου και την επίτευξη συμφωνίας, άλλο θέμα.

Για την Ιστορία, να αναφέρουμε πως το βασικό TT Roadster MK1 (8Ν) απέδιδε 150 ίππους στις 5.700 σ.α.λ. και 210 Nm στις 1.750 σ.α.λ. Με το 6άρι χειροκίνητο -που ήταν κι η μοναδική επιλογή- ήθελε 8,9 δλ. για να ολοκληρώσει το 0-100 χλμ./ώρα και έφτανε μέχρι τα 214 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store