Ολίγον από Clio το νέο Renault Captur

Είναι γεγονός πλέον, πως οι σχεδιαστές των εταιρειών, επιλέγουν τα μοντέλα τους να έχουν μια ενιαία σχεδιαστική ταυτότητα. Αυτό σκέφτηκε κι ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva και επηρεασμένος από τη παρουσίαση του νέου Clio, μοιράστηκε μαζί μας, πως οραματίζεται το επόμενο Renault Captur.

Ο κ. Silva στο πρωτότυπο σχέδιο που μας παρουσίασε, διατήρησε σχεδόν αυτούσιο το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου, με τα χαρακτηριστικά LED φώτα, με το νέο καπό, αλλά και τα στοιχεία χρωμίου, όπου στο σύνολό τους τονίζουν το σύγχρονο παρουσιαστικό του νέου Clio και κατ’ επέκταση του νέου Captur.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο Renault Clio

Σε ότι αφορά την γκάμα των κινητήρων θα τολμήσουμε και θα πούμε πως δεν αποκλείεται το νέο Renault Captur να μας έρθει με έναν νέο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, χωρητικότητας 1.0 λίτρου, ενώ ίσως να υπάρχει κι ένας turbo, 1.3 λίτρων, καθώς και ο ντίζελ 1.5 dCi. Ο Silva δεν έδωσε κάποιο rendering για το εσωτερικό του Captur. Αλλά και σε αυτό το τομέα δεν αποκλείεται να περάσουν πολλά στοιχεία από την καμπίνα του Clio, όπως η μεγάλη κάθετη οθόνη αφής.

Get it on Google Play Download on the App Store