Ολοκαίνουργιες Porsche βυθίστηκαν στη Γερμανία

Οι τρομακτικές πλημμύρες που έπληξαν τη Γερμανία (και την Ευρώπη, γενικότερα), άφησαν πίσω τους εκατοντάδες νεκρούς, δεκάδες χιλιάδες άστεγους και ανυπολόγιστες ζημιές σε κτήρια, οικονομία και υποδομές. Από τη μανία των καιρικών φαινομένων δεν υπήρχε περίπτωση να γλιτώσουν τα αυτοκίνητα, με ολοκαίνουργιες Porsche να θάβονται κάτω από νερά, λάσπες και φερτά υλικά.

Μια αντιπροσωπεία στο Χάιλμπρον (Χεβρώνα), στην περιφέρεια της Βάδης-Βυρτεμβέργης, πλημμύρισε ολοσχερώς από τις καταιγίδες, με αποτέλεσμα όσα αυτοκίνητα υπήρχαν στους χώρους της να καταλήξουν κάτω από το νερό. Ολοκαίνουργιες 911 Carrera, 911 Turbo, Macan, Cayenne Coupe και Taycan, αρκετές εκ των οποίων με τις ζελατίνες και τα προστατευτικά αυτοκόλλητα πάνω, δεν περιμένουν πια παράδοση στους κατόχους τους αλλά εκτεταμένες εργασίες στο συνεργείο. Όπως βλέπουμε το ύψος του νερού βρίσκεται κατ’ ελάχιστο στο μέσο της πόρτας στις 911, τη στιγμή που οι Macan -λόγω μεγαλύτερου ύψους και απόστασης από το έδαφος- στάθηκαν λίγο πιο τυχερές. Σύμφωνα με τοπικές μαρτυρίες τα ύδατα ξεπέρασαν τα 50 εκατοστά ύψους!

Προφανώς και οι ζημιές στα αυτοκίνητα δεν συγκρίνονται με την ανείπωτη θλίψη για την απώλεια της ανθρώπινης ζωής, με τη Γερμανία να μετράει -μέχρι τώρα- πάνω από 150 νεκρούς.

Get it on Google Play Download on the App Store