Ονειρική συλλογή 40 εκατομμυρίων ευρώ! (+video)

Έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων υπάρχουν πολλοί. Ακόμα και στην Ελλάδα, ειδικά τα παλαιότερα χρόνια συναντούσαμε μερικούς, που εξειδικεύονταν στα πολυτελή και γρήγορα μοντέλα. Σήμερα έχουν απομείνει ελάχιστοι, για ευνόητους λόγους. Όπως και να είναι τα πράγματα, σαν την «Hollmann International» που βρίσκεται στη Γερμανία, βάζουμε το χέρι μας στη… «φωτιά», δεν πρέπει να υπάρχουν και τόσοι. Τουλάχιστον στην Ευρώπη. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, το συνολικό κόστος των αυτοκινήτων, πρέπει να ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ!

Στον στεγασμένο χώρο του συγκεκριμένου dealer θα συναντήσετε ότι πιο εξωτικό και σούπερ ακριβό, έχει βγει ποτέ στην παραγωγή. Πληθώρα από σπάνιες Ferrari, Porsche, Maserati, Bugatti και Bentley βρίσκονται δίπλα σε κάποιες Lamborghini και McLaren. Από αυτά ξεχωρίζουν η Ferrari SP90, η Mercedes SLS AMG, η SLR McLaren 722, η Lamborghini Aventador SVJ και φυσικά τα συλλεκτικά Mercedes G650 Landaulet και G63 με τους έξι τροχούς.

Την τιμητική τους στο μαγαζί έχουν και δεκάδες Maybach. Εννοείται, πως η κατάσταση όλων των αυτοκινήτων είναι εξαιρετική. Ο «παράδεισος» του πραγματικού λάτρη των αυτοκινήτων. Αν δεν σας πείσει το παρακάτω απολαυστικό video, το οποίο είναι σαν να πηγαίνετε βόλτα σε κάποιο μουσείο, τότε επισκεφθείτε και τη σελίδα της «Hollmann Internantional» στο διαδίκτυο. Τιμές και περισσότερες λεπτομέρειες, σας περιμένουν για να… «χορτάσει» το μάτι σας.

Get it on Google Play Download on the App Store