Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς: Οι υποψήφιοι

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχουμε το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, το οποίο θα διαδεχθεί τον τωρινό νικητή που δεν είναι άλλος από το Volvo XC60. Πλέον έχουμε και τη σχετική λίστα με τα υποψήφια αυτοκίνητα που θα συναγωνιστούν, προκειμένου να πετύχουν την κορυφαία αυτή διάκριση.

Δείτε ακόμη: Έρχεται η φθηνότερη Mercedes-AMG όλων των εποχών

Η ειδική επιτροπή που θα ψηφίσει για την εκλογή του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς αποτελείται από 85 συντάκτες αυτοκινήτου, οι οποίοι εκτός από το κορυφαίο βραβείο θα δώσουν και ανάλογα βραβεία σε επιμέρους κατηγορίες.

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας του, ο θεσμός World Car of the Year θεωρείται πλέον ως ο κορυφαίος θεσμός βράβευσης αυτοκινήτων στον πλανήτη. Όσον αφορά στον νικητή, αυτός θα ανακηρυχθεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο του 2019.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αυτοκίνητα, που είναι υποψήφια για το κορυφαίο αυτό βραβείο, με αλφαβητική σειρά.

Διαβάστε επίσης: Τα 4 φίλτρα του αυτοκινήτου και πως τα φροντίζουμε

Acura RDX, Audi e-tron, Audi A1, Audi A6, Audi Q3, BMW 3 Series, BMW i8 Roadster, BMW X2, Cadillac XT4, Citroen C5 Aircross, Dacia Duster, Ford Focus, Honda Clarity Plug-In Hybrid, Hyundai Santa Fe, Hyundai Nexo, Infiniti QX50, Jaguar E-Pace, Jaguar I-Pace, Jeep Cherokee, Jeep Wrangler, Kia Ceed/Forte, Kia Niro EV, Kia Soul, Lexus ES, Lexus UX, Nissan Altima, Nissan Kicks, SEAT Arona, Subaru Forester, Suzuki Jimny, Toyota Avalon, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Volvo S60/V60, Volvo XC40.

Get it on Google Play Download on the App Store