Παρατημένο Lada Niva σαπίζει στη θάλασσα

Στο έλεος του Θεού και των καιρικών συνθηκών έχει αφεθεί ένα Lada Niva, το οποίο έχει σαπίσει παντού σε ολόκληρο το αμάξωμά του, από άκρη σε άκρη και σε κάθε σημείο του. Σίγουρα δεν είναι ότι πιο ωραίο να βλέπεις σε ένα λιμανάκι παρατημένο ένα αυτοκίνητο να αποσυντίθεται. Κανονικά, εφόσον έχει εγκαταλειφθεί από τον κάτοχό του θα έπρεπε να είχε οδηγηθεί προς ανακύκλωση και όχι να βρίσκεται εκεί και να μολύνει το περιβάλλον.

Δείτε ακόμη: Νέες λεπτομέρειες για το μελλοντικό Lada Niva

Το επετειακό μάλιστα αυτό ταλαίπωρο Lada Niva 25Y με τα χαρακτηριστικά αυτοκόλλητα στα πλαϊνά και το κλασικό λευκό χρώμα, προφανώς έχει μείνει για πολλά χρόνια σε εκείνο το σημείο και το «τρώει» η αλμύρα της θάλασσας, μαζί με τον ήλιο, τη βροχή και όλα φαινόμενα της φύσης.

Το συγκεκριμένο Lada Niva φωτογραφήθηκε στο πανέμορφο νησί της Μήλου, λίγο πιο έξω από τον Αδάμαντα, ενώ παραδίπλα ένα σάπιο καράβι μοιάζει λες και έχει την ίδια μοίρα με το Niva. Ίσως κάποια μέρη του αυτοκινήτου -εκτός των σάπιων λαμαρινών- θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ανταλλακτικά. Αλλά ποιος ξέρει τη μοίρα του αυτοκινήτου και πως τελικά κατέληξε εκεί να αργοπεθαίνει.

Δείτε ακόμη: Συνάντηση γιγάντων: Το Suzuki Jimny αποχαιρετά το Lada Niva (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store